ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Φριχτή τραγωδία: Νεκρό μωρό 11 μηνών που το άφησε η νταντά έξι ώρες στο αυτοκίνητο

ΗΠΑ: Φριχτή τραγωδία: Νεκρό μωρό 11 μηνών που το άφησε η νταντά έξι ώρες στο αυτοκίνητο
New York Post

ΗΠΑ: Η νταντά συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου αλλά και της κακοποίησης ζώου, ενώ μπορεί να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία ανάλογα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Φριχτό θάνατο βρήκε ένα μωρό μόλις 11 μηνών στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όταν η νταντά του το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο για έξι ολόκληρες ώρες, ενώ μαζί με το μωρό ήταν και το σκυλάκι της οικογένειας.

Η νταντά, Κρίστεν Γκράχαμ συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου και της κακοποίησης ζώου, ενώ ανάλογα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, η νταντά, μπορεί να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.

Το άτυχο μωράκι / New York Post

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν το απόγευμα της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου, όταν αστυνομικοί κλήθηκαν στο νοσοκομείο του Νιούπορτ Νιουζ, όπου ένας ηλικιωμένος είπε στους γιατρούς ότι στο αυτοκίνητο του είχε ένα νεκρό μωρό.

Οι γιατροί έσπευσαν στο όχημα και αντίκρυσαν ένα μακάβριο θέαμα, καθώς το άψυχο σώμα του μωρού ήταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα.

Σύμφωνα με τη New York Post, η νταντά, που πρόσεχε συχνά το μωρό, τα ξημερώματα της Τρίτης δέχθηκε μία κλήση απο φίλη της, για να της πάει ένα πακέτο τσιγάρα, καθώς φρόντιζε έναν ηλικιωμένο και δεν μπορούσε να τον αφήσει μόνο του για να πάει να τα αγοράσει εκεινη.

Όπως ανέφερε ο σερίφης, «Πήρε το 11 μηνών μωράκι μαζί της και τον σκύλο με το αυτοκίνητο και πήγαν να πάρουν τα πράγματα που ήθελε η φίλη της». Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της φίλης της, έμειναν εκεί αρκετή ώρα και έπειτα επέστρεψε στο σπίτι της, άνοιξε τα παράθυρα του αυτοκινήτου της και άφησε μέσα το μωρό και τον σκύλο.

Η νταντά, Κρίστεν Γκράχαμ συνελήφθη / New York Post

Η νταντά έπεσε για ύπνο, με το μωρό και το σκυλί να είναι στο αυτοκίνητο. Όταν ξύπνησε, έξι ώρες αργότερα, πήγε στο αμάξι και βρήκε και το βρέφος και το άτυχο ζωάκι νεκρά, με τη θερμοκρασία εκείνη την ημέρα να αγγίζει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη συνέχεια μετέφερε το μωρό στο δικό της σπίτι όπου έβαλε το μωρό μέσα σε μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών και ένας ηλικιωμένος άνδρας το πήγε στο νοσοκομείο. Η αστυνομία που πήγε στο σπίτι της Γκράχαμ βρήκε το πτώμα του σκύλου μέσα στην μπανιέρα.

Είχε πάρει χάπια

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η νταντά είπε ότι το τελευταίο πράγμα που θυμάται από την ημέρα που πέθανε η μικρή Myrical είναι να σταματάει έξω από το σπίτι της και να σβήνει τη μηχανή του αυτοκινήτου, ενώ παραδέχθηκε πως είχε πάρει χάπια πριν πάει να βρει τη φίλη της.

Η μητέρα του μωρού, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ είναι 17 ετών και μόλις τελείωσε το σχολείο, ενώ μόλις την ενημέρωσαν για το τραγικό περιστατικό άρχισε «να ουρλιάζει», σύμφωνα με τη γιαγιά του μωρού.

Η μαμά του μωρού / New York Post

«Την έβαλε σε μια σακούλα σκουπιδιών κάποιος που θεωρούσε οικογένεια» έγραψε σε σελίδα fundraising ο πατέρας του μωρού. «Ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωή και το χαμόγελό της φώτιζε ακόμα και το πιο σκοτεινό δωμάτιο».