ΚΟΣΜΟΣ

Barbie: Η δεύτερη ταινία θα είναι χωρίς τη Μάργκοτ Ρόμπι - Φουντώνουν οι φήμες

Barbie: Η δεύτερη ταινία θα είναι χωρίς τη Μάργκοτ Ρόμπι - Φουντώνουν οι φήμες
AP

Νέες φήμες κυκλοφορούν για το sequel της ταινίας Barbie με τη Μάργκοτ Ρόμπι να αρνείται - όπως όλα δείχνουν - να επαναλάβει τον ίδιο ρόλο

Άσχημα νέα για όσους λάτρεψαν τη ταινία της Barbie καθώς όπως φαίνεται στο sequel που θα έρθει σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν η Μάργκοτ Ρόμπι θα απουσιάζει.

Όπως μεταδίδει το Radar Online αν και η ξανθιά πρωταγωνίστρια έκλεψε την παράσταση, δεν τρελαίνεται να επιστρέψει στον ρόλο της κούκλας ακόμα και αν τα είχε όλα και της προσέφερε δισεκατομμύρια.

Τι κι αν μια συμμετοχή στη δεύτερη ταινία θα της έφερνε ακόμα περισσότερα λεφτά στον λογαριασμό της, η ίδια δείχνει να αρνείται.

Έτσι λοιπόν η η Warner Bros. ετοιμάζει το Barbie 2 με πρωταγωνιστή τον Κεν του Ράιαν Γκόσκλιγκ ενώ για την Barbie θα προσανατολιστούν σε μια άλλη ηθοποιό καθώς όπως είχαμε δει και στην ταινία υπήρχαν πολλές βερσιόν της.

Προς το παρόν πρόκειται για φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ωστόσο δεν είναι κάτι που δεν πρόκεται να συμβεί αφού η Μάργκοτ Ρόμπι ως Barbie ολοκληρώθηκε σαν οντότητα στην ταινία και αν έρθει ξανά θα πρέπει να ξεκινήσει από το 0.