ΚΟΣΜΟΣ

Kόρτνεϊ Καρντάσιαν: Το εντυπωσιακό baby shower με θέμα τη Disney - To πάρτι στην πισίνα και οι ευχές

Εντυπωσιακό το baby shower της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν
Εντυπωσιακό το baby shower της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν
Ιnstagram

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ετοιμάζεται να υποδεχθεί το αγοράκι της και διοργάνωσε πλούσιο baby shower με θέμα τη Disney

H 44χρονη Κόρτνεϊ Καρντάσιαν πόζαρε με μια στενή στολή πύθωνα και αυτιά Μίκυ Μάους καθώς γιορτάζει μαζί με τις αδερφές της Kιμ και Κλόι στο baby shower για το μωράκι της που θα έρθει σύντομα στον κόσμο.

Ενώ περιμένει με ανυπομονησία τη γέννηση του αγοριού της, η 44χρονη περσόνα του ριάλιτι διοργάνωσε ένα πλούσιο πάρτι στην έπαυλή της στο Λος Άντζελες, με θέμα την Disney και απόλαυσε όμορφες στιγμές με την οικογένειά της.

Ο σύζυγός της, Τράβις Μπάρκερ, 47 ετών, μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι, αν και αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό λίγες μέρες νωρίτερα. Ένα από αυτά ήταν ένα στιγμιότυπο της μέλλουσας μητέρας - η οποία υποβλήθηκε σε επείγουσα εγχείρηση για να σώσει το αγέννητο παιδί της νωρίτερα αυτό το μήνα - να ποζάρει μπροστά από μια μεγάλη πινακίδα με σημαίες που έγραφαν: «Baby Barker».

Στην εικόνα, η ιδρύτρια του Poosh - που κατηγορήθηκε ότι είπε ψέματα πως νοίκιασε ένα σπίτι στο Μαλιμπού για το baby shower της αλλά το χρησιμοποίησε ως «influencer πάρτι» - έδειξε τη φουσκωμένη κοιλιά της με μία φόρμα από δέρμα φιδιού. Ήταν επίσης ντυμένη ώστε να ταιριάζει με το θέμα του baby shower και φορούσε ένα ζευγάρι αυτιά Μίκυ Μάους.

Όπως φαίνεται στους λογαριασμούς των μικρότερων αδελφών της στο Instagram, το πάρτι έγινε σε μια τεράστια εξωτερική πισίνα με λιχουδιές παντού και μία «χαριτωμένη» αν και υπερβολική διακόσμηση με θέμα την Disney.

Η μητέρα της Κόρτνεϊ, Κρις Τζένερ στεκόταν στην πόρτα και χαιρετούσε τους καλεσμένους με ενα μεταξωτό σετ πιτζάμες καθώς και ένα καπέλο με αυτιά ποντικιού, πανομοιότυπο με αυτό της κόρης της. Στην απέραντη πίσω αυλή, υπήρχαν επίσης χαλιά σε σχήμα ποντικιού και περίτεχνα, λευκά τραπέζια και καρέκλες βεράντας για να απολαμβάνουν οι καλεσμένοι της.

Το αίθριο ήταν διακοσμημένο με ψεύτικες μηλιές, με ένα δέντρο ευχών ανάμεσά τους που ενθάρρυνε τους επισκέπτες να αφήνουν τις ευχές τους στο ευτυχές ζεύγος. Για το baby shower, η Kόρτνεεϊ είχε μία προσαρμοσμένη τούρτα «Baby Barker» φτιαγμένη σε σχήμα μπιμπερό με τον Μίκυ Μάους να οδηγεί τη βάρκα από πάνω.

Υπήρχαν επίσης βάρκες με μπουκάλια σαμπάνιας στον πάγο κάτω από μια πινακίδα που έγραφε: «Είναι ένας μικρός κόσμος τελικά».

Σε ένα διαφορετικό μέρος της πίσω αυλής, όπως φαίνεται στο κοινό TikTok της Kim και της κόρης της North, υπήρχε ένα περίπτερο για να περπατήσουν οι επισκέπτες και να το χρησιμοποιήσουν ως φωτογράφιση. Δημοσίευσε επίσης κλιπ της κόρης της True που σκαρφάλωσε σε ένα φωτογραφικό θάλαμο για να τραβήξει στιγμιότυπα καθώς και να χορεύει με τον γιο της Tatum.

Η Κόρτνεϊ ανακοίνωσε πριν απο λίγους μήνες ότι η ίδια και ο σύζυγός της Τράβις περίμεναν το πρώτο τους παιδί μαζί. Είχαν παντρευτεί με έναν πλούσιο γάμο στην Ιταλία τον Μάιο του 2022. Το ζευγάρι έχει ήδη τρία παιδιά, ο καθένας από προηγούμενες σχέσεις.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλύφθηκε οτι είχε βιώσει μια επιπλοκή εγκυμοσύνης και έπρεπε να υποβληθεί σε «επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο έμβρυο» για να σώσει το αγέννητο μωρό τους. Ο Τράβις αναγκάστηκε να σταματήσει απότομα την περιοδεία του ροκ συγκροτήματος του Blink-182 για να επιστρέψει στο σπίτι για να είναι με την οικογένειά του εν μέσω της άγνωστης μέχρι τώρα επιπλοκής.