ΚΟΣΜΟΣ

Κομμώτρια γίνεται viral όταν αποκαλύπτει πόσα βγάζει τη μέρα – «Μάλλον κάνω την λάθος δουλειά»

Κομμώτρια γίνεται viral όταν αποκαλύπτει πόσα βγάζει τη μέρα  – «Μάλλον κάνω την λάθος δουλειά»

H αποκάλυψη άφησε πολλούς θεατές… εμβρόντητους, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στο διαδικτυακό κοινό.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα χρήματα βγάζει ο άνθρωπος που περιποιείται τα μαλλιά σας; Αν ναι, αυτό είναι το κατάλληλο κείμενο για εσάς.

Συγκεκριμένα, μια κομμώτρια με το όνομα Deone αποφάσισε να μοιραστεί τα ημερήσια κέρδη της στο TikTok, με την αποκάλυψή της να προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις.

Στο εν λόγω βίντεο η Deone ισχυρίστηκε αρχικά ότι κερδίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 940 ευρώ σε μία μόνο ημέρα, ενώ η τιμή του κουρέματος φτάνει στα 74 ευρώ.

Αυτή η αποκάλυψη άφησε πολλούς θεατές… εμβρόντητους, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στο διαδικτυακό κοινό. Τα σχόλια έπεφταν «βροχή», με ορισμένους να εκφράζουν σκεπτικισμό για τις υψηλές τιμές, υποδεικνύοντας ότι τα κουρέματα συνήθως κοστίζουν πολύ λιγότερο.

Ωστόσο, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η Deone είχε ξεγελάσει το κοινό της.

Ακολούθησε ένα βίντεο που παρουσίαζε τις πραγματικές τιμές της, οι οποίες κυμαίνονταν από 20 έως 40 ευρώ για ένα κούρεμα. Παρόλο που δεν εισπράττει πάνω από 940 ευρώ την ημέρα, τα πραγματικά της κέρδη εξακολουθούν να είναι αξιέπαινα.

Συνολικά, η Deone υπολόγισε ότι κερδίζει περίπου 510 ευρώ την ημέρα.

Αν διατηρούσε αυτό το εισόδημα για 20 εργάσιμες ημέρες σε ένα μήνα, τα μηνιαία κέρδη της θα έφταναν στα 10.000 ευρώ.

Η αποκάλυψη αυτή αναδεικνύει την αξία των εξειδικευμένων επαγγελματιών στον κλάδο των υπηρεσιών και τη σημασία της αναγνώρισης και της χρέωσης της τεχνογνωσίας τους.