ΚΟΣΜΟΣ

Ρονάλντο: Ο θρύλος του ποδοσφαιρου παντρεύτηκε την αγαπημένη του στην Ίμπιζα

Ρονάλντο: Ο θρύλος του ποδοσφαιρου παντρεύτηκε την αγαπημένη του στην Ίμπιζα

Ο Βραζιλιάνος σταρ του ποδοσφαίρου Ρονάλντο παντρεύτηκε τη σύντροφό του, το 33χρονο μοντέλο Σελίνα Λοκς σε μία ειδυλλιακή τελετή στην Ίμπιζα

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, Ρονάλντο, παντρεύτηκε τη μνηστή του Σελίνα Λοκς, σε μια ρομαντική τελετή στην Ίμπιζα, ανεβαίνοντας για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι νεόνυμφοι, που είχαν αρραβωνιαστεί τον Ιανουάριο σε μια απόδραση στην Καραϊβική, παντρεύτηκαν σε μια εκκλησία στην Ίμπιζα το απόγευμα της Δευτέρας (25.9)

Η τελετή έγινε στο μικρό χωριό es Cubells στα νοτιοδυτικά του νησιού, κοντά στο σημείο όπου ο βετεράνος σταρ του ποδοσφαίρου έχει σπίτι. Η 33χρονη Σελίνα, η οποία ξεκίνησε να βγαίνει με τον πρώην επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ίντερ πριν από επτά χρόνια, δημοσίευσε στιγμιότυπα από την ευτυχισμένη τους μέρα στα social media της.

Το μοντέλο και ο νέος σύζυγός της ανέφεραν σε αντίστοιχες αναρτήσεις στο Instagram: «Σήμερα συγκεντρώσαμε τις οικογένειές μας για μια οικεία θρησκευτική γιορτή και έτσι σηματοδοτήσαμε την αρχή μιας εβδομάδας εορτασμών». Η νύφη έδειχνε εντυπωσιακή με ένα ιβουάρ φόρεμα, αναδεικνύοντας την υπέροχη σωματική της διάπλαση.

Η Βραζιλιάνα καλλονή είχε τα μαλλιά της κυματιστά και πρόσθεσε μια ελαφριά κάλυψη μακιγιάζ στα όμορφα χαρακτηριστικά της. Ο Ρονάλντο με ένα κρεμ λινό κοστούμι, κράτησε το χέρι της νέας του συζύγου, καθώς έφευγαν μαζί από την εκκλησία, η οποία ήταν στολισμένη με λευκά λουλούδια.

Στους καλεσμένους ήταν ο πρώην συμπαίκτης του Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ζούλιο Μπαπτίστα. Ο Ρονάλντο, πρόεδρος σήμερα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, πόζαρε για selfies με τους θαυμαστές πριν μπει στην εκκλησία. Μετά την τελετή, η Σελίνα ανέβασε μια φωτογραφία του γραφικού ορίζοντα, δίπλα στη λεζάντα: «Όλα είναι τέλεια, γεμάτα και ολοκληρωμένα».

Είχε ανακοινώσει νωρίτερα τον αρραβώνα τους με ρομαντικά μηνύματα «σ’ αγαπώ». Έδειξε το δαχτυλίδι της στους θαυμαστές της στα social media της και έγραψε: «Δέχομαι» στα αγγλικά πριν προσθέσει στα Πορτογαλικά: «Σ' αγαπώ για πάντα @ronaldo». Ένα από τα πρώτα άτομα που συνεχάρησαν το ευτυχισμένο ζευγάρι, που κάνει διακοπές στη Δομινικανή Δημοκρατία, ήταν η πρώην σύζυγος του Ρονάλντο, Milene Domingues.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έγραψε: «Χαίρομαι για σας. Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας προστατεύει πάντα. Ζήτω η αγάπη». Ήταν η τρίτη φορά που ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Ρονάλντο παντρεύτηκε το μοντέλο Daniella Cicarelli τον Φεβρουάριο του 2005 σε ένα κάστρο στη Γαλλία, αν και αργότερα αποδείχθηκε ότι δεν έγιναν επίσημα σύζυγοι επειδή κανένας από τους δύο δεν είχε οριστικοποιήσει τα διαζύγιά τους από τους προηγούμενους συντρόφους τους. Χώρισαν τρεις μήνες μετά την τελετή, με τη Daniella να ισχυρίζεται αργότερα ότι τελείωσε επειδή ο Ρονάλντο της ήταν άπιστος.

Αφού τελείωσε η σχέση τους, παντρεύτηκε τη φοιτήτρια Maria Beatriz Antony. Ο Ρονάλντο και η νέα σύζυγός του, μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και μοντέλο, επισκέπτονται τακτικά την Ίμπιζα και φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται στη θάλασσα κατά τη διάρκεια ενός βραδινού μπάνιου τον περασμένο μήνα, μετά τον αρραβώνα τους στην αρχή της χρονιάς.

Τον Μάρτιο του περασμένου έτους, η Celina έκανε τους πάντες να πιστεύουν ότι ήταν έγκυος στο πέμπτο παιδί του Ρονάλντο. Η ίδια δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία που την δείχνει ντυμένη στα ροζ με το χέρι της στο στομάχι και έγραψε: «Μια νέα φάση της ζωής μου ξεκινά και μαζί της μια μεγάλη ευθύνη».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το νέο της «μωρό» ήταν στην πραγματικότητα ένα άρωμα που λάνσαρε ως μέρος μιας σειράς προϊόντων ομορφιάς.

Επιβεβαιώνοντας ότι το ζευγάρι επέλεξε την Ίμπιζα για τον γάμο τους λόγω της αγάπης του για το νησί, ένας εκπρόσωπος του Ρονάλντο είπε στον τοπικό Τύπο έξω από την εκκλησία: «Ήρθε για να παντρευτεί στην Ίμπιζα γιατί του αρέσει το νησί και είναι σημαντικό για αυτόν». Οι νεόνυμφοι φέρονται να σχεδιάζουν ένα πάρτι για 400 καλεσμένους την Παρασκευή στο σπίτι του Ρονάλντο.