ΚΟΣΜΟΣ

Σερ: Έβαλε να απαγάγουν τον γιο της για να μην τα ξαναβρει με τη νύφη της

Σερ: Έβαλε να απαγάγουν τον γιο της για να μην τα ξαναβρει με τη νύφη της

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Σερ ήθελε να απομακρύνει τον γιο της από τη γυναίκα του και έτσι έβαλε να τον απαγάγουν

Σε μπλεξίματα φαίνεται να μπήκε η Σερ προκειμένου να «γλιτώσει» τον γιο της από τη γυναίκα του.

Η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να κρύβεται πίσω από την απαγωγή του γιου της το 2022 σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νύφη της στο δικαστήριο. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έφερε στο φως η Daily Mail τον Νοέμβριο του 2022, ο Ελάιτζα Μπλου Άλμαν, γιος της μεγάλης σταρ και η Μαριάντζελα Κινγκ γνωστής και ως Queenie από το ροκ συγκρότημα KING θέλησαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στο γάμο τους.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2013 και η σχέση τους πέρασε από αρκετά στάδια. Η Κίνγκ προσπάθησε να τα ξαναβρούν και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, όμως η πεθερά της είχε άλλα σχέδια.

Το βράδυ στις 30 Νοεμβρίου η Κινγκ ισχυρίζεται ότι τέσσερα άτομα μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους και άρπαξαν με τη βία τον Ελάιτζα. Όπως ανέφερε στη δικαστική αίθουσα πιστεύει ότι οι απαγωγείς είχαν προσληφθεί από τη Σερ προκειμένου να μην τα βρουν ξανά.

Προς το παρόν η Σερ δεν έχει τοποθετηθεί για τις κατηγορίες της νύφης της.

Ο Ελάιτζα, σύμφωνα με την Daily Mail, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Πασαντένα της Καλιφόρνιας, αφότου κατέρρευσε στην είσοδο του ξενοδοχείου που έμενε.