ΚΟΣΜΟΣ

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Οδηγούσε ώρες για να δει τη Βικτόρια όταν γνωρίστηκαν - «Ήταν σαν εθισμένος...»

To ζεύγος Μπέκαμ
To ζεύγος Μπέκαμ
ΑΡ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν τόσο ενθουσιασμένος με τη σύζυγό του Βικτόρια όταν άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά που οδηγούσε για ώρες για να τη δει και να της τηλεφωνούσε σχεδόν συνεχώς.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν «σαν εθισμένος» στις πρώτες μέρες της γνωριμίας με τη σύζυγό του Βικτόρια καθώς οδηγούσε ώρες ολόκληρες για να τη συναντήσει για μόλις 20 λεπτά, ενώ της τηλεφωνούσε συνεχώς.

Καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σχεδιάστρια μόδας οδεύουν προς την 25η επέτειο του γάμου τους τον επόμενο χρόνο, οι φίλοι και η οικογένεια του ζευγαριού μίλησαν για τις πρώτες μέρες της σχέσης τους.

Γνωρίστηκαν μετά από έναν αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1997, όταν ο Ντέιβιντ έπαιζε για την ομάδα και η Βικτόρια ήταν στο απόγειο της φήμης της ως Spice Girl. Εκείνος είχε ήδη πει στους φίλους του ότι ήθελε να παντρευτεί τη Βικτόρια, γνωστή τότε ως Posh Spice, αφού την είχε δει σε ένα βίντεο κλιπ στην τηλεόραση.

Και έκανε αποστολή του να την κερδίσει αφού έγραψε τον αριθμό της σε ένα αεροπορικό εισιτήριο που είχε χρησιμοποιήσει για να πάει στον ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο συναντήθηκαν. Σύμφωνα με τη Mirror, ο Ντέιβιντ είπε: «Υπήρχε κάτι εκεί από την πρώτη στιγμή. Ήταν σαν να είπα, εντάξει αυτό είναι και θα προχωρήσει γρήγορα.»

Ο πρώην συμπαίκτης του Ντέιβιντ, Γκάρι Νέβιλ, είπε για την εμμονή του Ντέιβιντ: «Τηλεφωνούσε στη Βικτόρια κάθε δευτερόλεπτο. Έμενε στο τηλέφωνο μέχρι τη μία το πρωί. «Ήταν σαν εξαρτημένος. Οδηγούσε τέσσερις ώρες για να περάσει 20 λεπτά μαζί της». Ο Πολ Σκόουλς πρόσθεσε: «Ξέραμε ότι ο Ντέιβιντ εξόργιζε τον προπονητή [Άλεξ Φέργκιουσον]. Νομίζω ότι πιθανότατα κατέβαινε στο Λονδίνο σε στιγμές που πιθανώς δεν θα έπρεπε. Και ο μάνατζερ δεν το ανεχόταν αυτό».

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ θα μιλήσουν για την πρώτη τους έλξη σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα. Σε ένα teaser για το σόου, δείχνοντας τη χαλαρή πλευρά της ενώ κάθεται σε έναν καναπέ, η Βικτόρια είπε: «Το γεγονός ότι πήγα στους αγώνες για κάποιους σημαίνει οτι τον καταδίωξα, εγώ θα έλεγα οτι πήγα για να τον δω».

Η Βικτόρια παραδέχτηκε ότι όταν είδε τον Ντέιβιντ μετά από έναν αγώνα δίπλα στο μπαρ στοlounge των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της τράβηξε το βλέμμα γιατί ήταν με τους γονείς του και ξεκάθαρα οικογενειάρχης. «Όταν τον είδα στο σαλόνι των ποδοσφαιριστών, όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές ήταν στο μπαρ, και εκείνος στεκόταν και μιλούσε στους γονείς του, και είμαι πολύ κοντά στην οικογένειά μου και μου άρεσε αυτή η πλευρά του»

Δίνοντας τη δική του εκδοχή στην ιστορία, ο Ντέιβιντ είπε απλώς για την πρώτη τους συνάντηση: «Απλά τη λάτρεψα». Ενώ και η Βικτόρια είπε «Τον λάτρεψα, ήταν τόσο απλό». Αποδείχθηκε έρωτας με την πρώτη ματιά για το ζευγάρι, το οποίο παντρεύηκε σε ένα κάστρο έξω από το Δουβλίνο μόλις δύο χρόνια αργότερα το 1999.

Σήμερα έχουν τέσσερα παιδιά -τους γιους Μπρούκλιν, 24, Ρομέο, 21, Κρουζ, 18 και μια κόρη τη Χάρπερ, 12 ετών - και είναι τόσο αγαπημένοι όσο ποτέ μετά από 24 χρόνια γάμου. Το ειδύλλιό τους δεν ήταν πάντα απλό, καθώς η μητέρα του Ντέιβιντ, η Σάντρα είπε πώς φοβόταν ότι ο γιος της θα «έχανε τα πάντα» όταν άρχιζε να βγαίνει με τη Βικτόρια.

Στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Μπέκαμ, η Σάντρα ομολόγησε ότι ανησυχούσε ότι ο Ντέιβιντ θα έκανε πίσω από την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν εμφανίστηκε η Spice Girl. «Ανησυχούσαμε ότι θα έχανε όλα για τα οποία δούλευε γιατί το ποδόσφαιρο ήταν πάντα πρώτο και μετά ξαφνικά δεν ήταν». Ωστόσο, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια έγιναν ένα brand απο κοινού, όπου κέρδισαν προσοδοφόρα συμβόλαια με σχεδιαστές ρούχων, ειδικούς υγείας και φυσικής κατάστασης, περιοδικά μόδας και κατασκευαστές αρωμάτων και καλλυντικών.

Παρά το γεγονός ότι τώρα είναι ένα ζευγάρι με δύναμη, στην αρχή της σχέσης της με τον Ντέιβιντ, η Βικτόρια είπε ότι της είπε ο μάνατζέρ της τότε της είχε πει να «το κρατήσει κρυφό». «Συναντιόμασταν σε πάρκινγκ και αυτό δεν είναι τόσο άσχημο όσο ακούγεται».

Η Βικτόρια μίλησε επίσης για σκηνές «τσίρκου» - με σοκαριστικά πλάνα που δείχνουν ένα από τα παιδιά τους να κλαίει καθώς θαυμαστές χτυπούν το αυτοκίνητό τους καθώς περνούν μπροστά. Ανατρέχοντας στην περίοδο εκείνη, η Βικτόρια πρόσθεσε: «Είναι διασκεδαστικό όταν το τσίρκο έρχεται στην πόλη, σωστά; Εκτός κι αν είσαι μέσα ».

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix που αφηγείται την καριέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου. Συγκλονιστικά αποσπάσματα από το πρόγραμμα δείχνουν τη σύζυγό του Βικτόρια, τον θρυλικό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άλεξ Φέργκιουσον, τους γονείς του και τους πρώην συμπαίκτες του στην ομάδα και την Εθνική Αγγλίας, Γκάρι Νέβιλ και Ρίο Φέρντιναντ.