ΚΟΣΜΟΣ

Μπιγιονσέ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ από την ταινία της με τίτλο «Renaissance World Tour»

Μπιγιονσέ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ από την ταινία της με τίτλο «Renaissance World Tour»
Αp

Η ταινία της Μπιγιονσέ θα προβληθεί στις αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου

Η Μπιγιονσέ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ταινία που αφορά την περιοδεία της και γι’ αυτό κινηματογραφήθηκε σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Renaissance: A Film by Beyoncé». Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει την προετοιμασία, αλλά και τις εκρηκτικές εμφανίσεις της από την πρώτη συναυλία στην Στοκχόλμη, έως και την τελευταία της, στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι.

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Δεκεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό. H πιο επιτυχημένη περιοδεία στην καριέρα της Μπιγιόνσε έγινε ταινία.

Τίτλος της ταινίας είναι: «Αναγέννηση: Ένα φιλμ από τη Μπιγιονσέ», η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από τη διεθνή τραγουδίστρια αλλά και τη συμμετοχή της σε κάθε πτυχή της παραγωγής, το δημιουργικό της μυαλό και τον σκοπό της να δημιουργήσει την «κληρονομιά» της αλλά και να καταξιωθεί στην τέχνη της. Να σημειωθεί πως η παγκόσμια περιοδεία «Renaissance World Tour» έχει αποφέρει 461,3 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το Billboard, αποτελώντας την πιο κερδοφόρα περιοδεία όλων των εποχών στα αρχεία του Boxscore.

Στο τρέιλερ της ταινίας, η Μπιγιονσέ φαίνεται τόσο στα παρασκήνια του σόου όσο και στη σκηνή.

«Πρόκειται για την ιδέα της Μπιγιονσέ και αφορά την παρουσίαση της σκληρής δουλειάς, τη συμμετοχής της σε κάθε πτυχή της παραγωγής, το δημιουργικό της μυαλό και το σκοπό της να δημιουργήσει ένα show που να συνδυάζει διαφορετικές μορφές τέχνης με τη μουσική», αναφέρεται στην περίληψη του ντοκιμαντέρ, προσθέτοντας: «Πλήρως επιτυχημένη, η παγκόσμια περιοδεία Renaissance World Tour της Beyoncé δημιούργησε ένα καταφύγιο ελευθερίας και ενθουσιασμού για περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια θαυμαστές».

«Όταν ανεβαίνω στη σκηνή, νιώθω ελεύθερη»

Στο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μετά τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας της, η Μπιγιονσέ εμφανίζεται πίσω από τα παρασκήνια της παράστασης καθώς και στη σκηνή. «Όταν ερμηνεύω, δεν είμαι τίποτα άλλο παρά ελεύθερη» λέει η Μπιγιονσέ στο βίντεο ενώ προβάλλονται σκηνές της ίδιας με τα τρία της παιδιά – την 11χρονη Μπλου Ίβι Κάρτερ, η οποία συνοδεύει μάλιστα σε δύο κομμάτια την μητέρα της, και τα 6χρονα δίδυμα Σιρ και Ρούμι.

«Ο στόχος αυτής της περιοδείας ήταν να δημιουργήσουμε ένα μέρος όπου όλοι είναι ελεύθεροι και κανείς δεν κρίνεται» προσθέτει η τραγουδίστρια. «Αισθάνομαι απελευθερωμένη. Μεταμορφώνομαι σε ένα νέο ζώο», καταλήγει η Μπιγιονσέ στο δίλεπτο βίντεο.