ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη: Έφηβος ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ - Η στιγμή της σύλληψης

Συναγερμός σε εμπορικό κέντρο της Ταϊλάνδης
Συναγερμός σε εμπορικό κέντρο της Ταϊλάνδης
Α.Ρ

Ταϊλάνδη: Πυροβολισμοί αναφέρθηκαν σε πολυτελές εμπορικό κέντρο της Μπανγκόκ, με τις αρχές να συλλαμβάνουν έναν έφηβο δράστη

Ένας έφηβος συνελήφθη στην Ταϊλάνδη μετά από αναφορές για πυροβολισμούς σε πολυτελές εμπορικό κέντρο στο κέντρο της πρωτεύουσας, Μπανγκόκ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο ύποπτος χρησιμοποιούσε πιστόλι και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία άτοματραυματίστηκαν.

Ο πρωθυπουργός της χώρας είπε ότι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AFP, ενώ ο δράστης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ειναι 14χρονος. Πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα έδειξαν πελάτες να τρέχουν έξω από το εμπορικό κέντρο, το οποίο έκτοτε φέρεται να έχει κλείσει όλες τις εισόδους του

Οι άνθρωποι έχουν επίσης δημοσιεύσει βίντεο στο διαδίκτυο, τα οποία φαίνεται να είναι τραβηγμένα από το εσωτερικό του εμπορικού κέντρου. Σε ένα από αυτά, τέσσερις δυνατοί θόρυβοι σαν πυροβολισμοί ακούγονται ξεκάθαρα στο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν επίσης στο διαδίκτυο ότι είχαν κρυφτεί μέσα σε καταστήματα και μπάνια. Ο κοντινός σταθμός του μετρό του Σιάμ έχει επίσης κλείσει, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.