ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Ντελιβεράς πυροβολεί 21χρονο YouTuber που του έκανε φάρσα

delivery
Photo: Youtube

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος για βαριές κακόβουλες κακώσεις, αλλά καταδικάστηκε για εγκλήματα που σχετίζονται με όπλα.

Ένας YouTuber γνωστός για τις φάρσες του πυροβολήθηκε στο στήθος από ντελιβερά που φαίνεται να μην κατάλαβε το αστείο του.

Ο 21χρονος Tanner Cook, γνωστός για τις φάρσες, στο κανάλι Classified Goons στο YouTube ακολουθούσε τον ντελιβερά ο οποίος του ζήτησε τρεις φορές να σταματήσει.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, φαίνεται ο Cook να πλησιάζει τον ντελιβερά, τον 31χρονο Alan Collie, με το τηλέφωνο.

To βίντεο δείχνει τον Collie να απομακρύνεται από τον Cook και να του ζητάει να σταματήσει. Μετά από περίπου 20 δευτερόλεπτα, ο ντελιβεράς βγάζει όπλο και πυροβολεί τον YouTuber.

Το περιστατικό που συνέβη στο εμπορικό κέντρο στο Sterling, στην πολιτεία της Βιρτζίνια των ΗΠΑ προκάλεσε πανικό και οι επισκέπτες έτρεχαν από τον φόβο τους μην γίνουν μαζικοί πυροβολισμοί. Την ίδια ώρα, αστυνομικοί κρατούσαν τον Collie στο έδαφος και τον συνέλαβαν.

Μετά τον πυροβολισμό, ο Cook πέρασε αρκετές μέρες στην εντατική αφού μια σφαίρα τρύπησε στομάχι και το συκώτι, αλλά βγήκε από το νοσοκομείο και είναι καλά.