ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Συγκλονίζουν οι προσωπικές ιστορίες μετά την πτώση λεωφορείου από τη γέφυρα

Ιταλία: Συγκλονίζουν οι προσωπικές ιστορίες μετά την πτώση λεωφορείου από τη γέφυρα

Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων, για την τραγωδία με τους 21 νεκρούς επιβάτες του λεωφορείου που έπεσε από γέφυρα στη Βενετία.

Στους 21 ανέρχεται ο τελικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που βύθισε στο πένθος την Ιταλία. Μεταξύ των θυμάτων είναι ένα βρέφος και δύο ανήλικα παιδιά. Η τραγωδία, σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (3/10), όταν λεωφορείο έπεσε από οδογέφυρα σε σιδηροδρομικές γραμμές λίγο έξω από τη Βενετία.

Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας άρχισαν να έρχονται οι πρώτες ιστορίες των ανθρώπων, που επέβαιναν στο μοιραίο λεωφορείο.

Μεταξύ αυτών, ένα ζευγάρι από την Κροατία, η 21χρονη Αντονέλα και ο Μάρκο, οι οποίο είχαν πάει στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στη Βενετία για τον μήνα του μέλιτος.

Ειδικότερα, η Αντονέλα ήταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της πτώσης. Από την άλλη, ο σύντροφός της, Μάρκο, νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και δεν γνωρίζει πως η σύντροφός του σκοτώθηκε.

Παράλληλα, ένα 4χρονο κοριτσάκι, χαροπαλεύει στην ΜΕΘ με εγκαύματα στο 60% του σώματός της.

Σχετικά με τον οδηγό του μοιραίου δρομολογίου, για τον οποίο εικάζεται πως ένιωσε έντονη αδιαθεσία, πρόκειται για τον Αλμπέρτο, 40 ετών, και ήταν μεταξύ των νεκρών από το δυστύχημα στο λεωφορείο. Μάλιστα, πριν ξεκινήσει το ταξίδι, είχε στείλει και το τελευταίο του μήνυμα στο Facebook.