ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκλονίζει βίντεο με 25χρονη φοιτήτρια που απήχθη – Σοκαρισμένος ο πατέρας της

Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκλονίζει βίντεο με 25χρονη φοιτήτρια που απήχθη – Σοκαρισμένος ο πατέρας της

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η 25χρονη φοιτήτρια Noa Argamani που απήγαγαν τρομοκράτες της Χαμάς απεικονίζεται σε νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας

Συγκλονιστικά είναι όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον πόλεμο στο Ισραήλ. Μετά το βίντεο με τη 30χρονη Γερμανίδα, το άψυχο σώμα της οποίας περιέφεραν Παλαιστίνιοι ως τρόπαιο, αλλά και τα μικρά παιδιά που αιχμαλωτίστηκαν σε κλουβιά με κότες, ακόμα ένα τρομακτικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πρόκειται για ένα βίντεο που δείχνει την 25χρονη φοιτήτρια Noa Argamani που απήγαγαν τρομοκράτες της Χαμάς ενώ βρισκόταν στο ολονύχτιο πάρτι κοντά στο Κιμπούτς κοντά στα σύνορα.

Η 25χρονη φαίνεται να φωνάζει και να εκλιπαρεί για τη ζωή της. «Μην με σκοτώσετε» λέει ουρλιάζοντας στο βίντεο και στη συνέχεια απομακρύνεται με μια μοτοσικλέτα, την οποία οδηγεί ένοπλο μέλος της Χαμάς.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας ξέσπασε σε λυγμούς στο Κανάλι 12 δηλώνοντας πως προσεύχεται για την ασφαλή επιστροφή της κόρης του. «Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της από τη στιγμή που ακούσαμε τις σειρήνες. Μετά από περίπου μία ώρα, ο φίλος της με τον οποίο ήταν μαζί σε μήνυμά του είπε ότι όλα ήταν καλά και έγραψε: “Θα επικοινωνήσω μαζί σου αργότερα”. Η απάντησή του με ανησύχησε. Γιατί να επικοινωνήσει μαζί μου αργότερα; Έτσι αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο. Πήγα σε ένα από τα γραφεία και ενημερώθηκα ότι δεν είχε τραυματιστεί. Ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο, η συγκάτοικός της επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε ότι υπήρχε ένα βίντεο που την έδειχνε πάνω σε μια μοτοσικλέτα και ότι την απήγαγαν και την πήγαν στη Γάζα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ήλπιζα ότι έκανε λάθος, ότι δεν ήταν αλήθεια, και τότε στην εντατική, ένας τύπος με πλησίασε και μου είπε ότι υπήρχε ένα βίντεο αν ήθελα να τη δω. Ζήτησα να το δω και τότε είδα ότι ήταν σίγουρα εκείνη. Ήταν τόσο φοβισμένη, τόσο φοβισμένη. Πάντα την προστάτευα και αυτή τη στιγμή δεν μπορούσα. Προσεύχομαι να επιστρέψουν όλοι».