ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Εφιάλτης για ζευγάρι τουριστών από την Αυστραλία - Τους δάγκωσαν κοριοί μέσα σε τρένο

Γερμανία: Εφιάλτης για ζευγάρι τουριστών από την Αυστραλία - Τους δάγκωσαν κοριοί μέσα σε τρένο

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το ταξίδι με τρένο για ένα ζευγάρι Αυστραλών τουριστών από τη Γερμανία στην Ιταλία, καθώς τσιμπήθκαν από κοριούς.

Η Μάντι Κέινς και ο Τζόελ Χάτσινσον ταξιδεύουν μαζί στον κόσμο, αλλά το συγκεκριμένο ταξίδι που διανυκτέρευσαν σε τρένο, θα τους μείνει αξέχαστο.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για ένα ταξίδι από το Μόναχο της Γερμανίας στο Μιλάνο της Ιταλίας. Κι ενώ ο ύπνος τους ήταν άνετος, όταν ξύπνησαν ένιωσαν φαγούρα.

Η Μάντι δήλωσε σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram: «Αυτή είναι η ιστορία του πραγματικού μας εφιάλτη με τους κοριούς. Πήραμε ένα νυχτερινό τρένο και κλείσαμε τη δική μας κουκέτα, επειδή αυτό ήταν το μόνο διαθέσιμο και θέλαμε πραγματικά να κοιμηθούμε. Έτσι, φτιάξαμε τα κρεβάτια και πραγματικά κοιμηθήκαμε πολύ καλά. Η καμπίνα ήταν αρκετά βρώμικη, αλλά τέλος πάντων, είναι ένα τρένο από το οποίο δεν περιμέναμε και πολλά».

Το επόμενο πρωί, το ζευγάρι παρατήρησε πως είχε γεμίσει με τσιμπήματα. «Γινόταν όλο και χειρότερα και κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε πως είχαμε γεμίσει παντού».

Το ζευγάρι ειδοποίησε την εταιρεία τρένων, η οποία «ανταποκρίθηκε αμέσως» και «έστειλε αμέσως τον έλεγχο παρασίτων» , ο οποίος επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για κοριούς. Η εταιρεία επέστρεψε τελικά στο ζευγάρι το εισιτήριο των 200 ευρώ. Είπαν ότι έπλυναν όλα τα ρούχα τους στους 90 βαθμούς και άφησαν τις τσάντες τους στον ήλιο. Έκλεισε το σύντομο βίντεο λέγοντας: «Ευχόμαστε να είναι το τέλος».

Στη λεζάντα του κλιπ έγραψαν: «Ξέραμε ότι θα μας δάγκωναν κοριοί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού κάποια στιγμή, αλλά δεν περίμενα πως θα ήταν σε τρένο ή πως θα ήταν τόσο κακό. Και δεν είμαστε καν στο Παρίσι».