ΚΟΣΜΟΣ

Μελόνι: Το διαζύγιο «βόμβα», οι προτάσεις του συζύγου της για τρίο και το βίντεο που τον «έκαψε»

Μελόνι: Το διαζύγιο «βόμβα», οι προτάσεις του συζύγου της για τρίο και το βίντεο που τον «έκαψε»

«Ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, τις δυσκολίες που βιώσαμε και για το ότι μου έδωσε το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου, την κόρη μας, Τζινέβρα», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση  Τζόρτζια Μελόνι 

Σάλο έχει προκάλεσε στην Ιταλία η ανακοίνωση της πρωθυπουργού Τζιόρτζια Μελόνι ότι χωρίζει με τον σύζυγο της Αντρέα Τζιαμπρούνο έπειτα από δέκα χρόνια γάμου.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο, αφορμή για αυτή την απόφαση που έλαβε το ζευγάρι στάθηκαν μερικά σεξιστικά σχόλια που έκανε ο Αντρέα Τζιαμπρούνο, ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή «Diario del giorno» του καναλιού Rete 4, σε γυναίκες συναδέλφους του.

Τα επίμαχα σχόλια του Τζιαμπρούνο ήρθαν στο φως από ηχητικά αποσπάσματα της σατιρικής εκπομπής «Striscia la Notizia». Σε ένα από αυτά ο παρουσιαστής ακούγεται να ρωτάει μία εκ των συντελεστών της εκπομπής αν έχει αγόρι κι ενώ νωρίτερα, είπε σε άλλες γυναίκες του πλατώ «μπορώ να αγγίζω το “πακέτο” (αναφερόμενος στα γεννητικά του όργανα) μου ενώ σας μιλάω;»

Ο Τζιαμπρούνο συνέχισε να κάνει «περίεργες» προσωπικές ερωτήσεις όπως: «Πώς σε λένε; Έχουμε ήδη γνωριστεί; Πού σε έχω δει; Ήμουν μεθυσμένος; Είσαι ανοιχτόμυαλη;».

Έπειτα εξήγησε τι εννοεί λέγοντας «ανοιχτόμυαλη»: «Το ξέρεις ότι εγώ και η (δεν ακούγεται το όνομα) έχουμε παράλληλη σχέση; Το ξέρει όλη η Mediaset (τηλεοπτικό δίκτυο ιδιοκτησίας της οικογένειας Μπερλουσκόνι, στο οποίο ανήκει ο σταθμός Rete 4). Τώρα το ξέρεις και εσύ, γιατί αναζητούμε την τρίτη συμμετέχουσα μια και κάνουμε τρίο. Ακόμα και foursome με την (δεν ακούγεται το όνομα). Αλλά εκείνη πηγαίνει συνήθως στη Μαδρίτη για να κάνει έρωτα»

Αλλά ο Τζιαμπρούνο επέμεινε φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη γυναίκα που συνομιλούσε. «Θα μπεις στην ομάδα μας;» τη ρώτησε με την νεαρή να προσπαθεί να αλλάξει θέμα συζήτησης: «Εγώ μπορώ να φέρω μόνο την επαγγελματική μου ικανότητα».

Μάλιστα, παρά τις συστάσεις από τους άνδρες συνεργάτες του να προσέχει τα λόγια του εκείνος συνέχισε απτόητος. «Μα τι είπα παιδιά; Ελάτε τώρα, γελάμε και αστειευόμαστε. Ερχόμαστε από την πανδημία. Ούτε να μιλούσα για την εφορία πια».

Έπειτα από την δημοσιοποίηση του ηχητικού αποσπάσματος και τον σάλος που προκάλεσε ο Τζιαμπρούνο, δεν αναμένεται να παρουσιάσει τη σημερινή εκπομπή.

Τι ανακοίνωσε η Τζόρτζια Μελόνι

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Αντρέα Τζαμπρούνο, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, με ανάρτησή της στο Instagram.

«Η σχέση με τον Αντρέα Τζαμπρούνο, η οποία διήρκεσε σχεδόν δέκα χρόνια, τελειώνει εδώ», γράφει η Τζόρτζια Μελόνι και προσθέτει ότι «οι δρόμοι (τους) χώρισαν εδώ και καιρό, και τώρα ήρθε η ώρα αυτό να διαπιστωθεί και επίσημα».

«Όλοι όσοι νόμισαν ότι θα με αποδυναμώσουν, χτυπώντας με σε ιδιωτικά μου θέματα, πρέπει να ξέρουν ότι όσο κι αν η σταγόνα μπορεί να ελπίζει ότι θα διαβρώσει την πέτρα, η πέτρα παραμένει πέτρα και η σταγόνα είναι μόνο νερό», προσθέτει η Μελόνι.

«Θα υπερασπίσω την φιλία μας, αυτά που ζήσαμε και, πάση θυσία, ένα κοριτσάκι επτά ετών που αγαπά την μητέρα και τον πατέρα του, με τρόπο που εγώ δεν μπόρεσα να αγαπήσω τον δικό μου. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω», ολοκληρώνει η Ιταλίδα πρωθυπουργός.