ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: 31χρονη μητέρα σκότωσε τα δίδυμα παιδιά της και αυτοκτόνησε

ΗΠΑ: 31χρονη μητέρα σκότωσε τα δίδυμα παιδιά της και αυτοκτόνησε

Τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά στα κρεβάτια τους, ενώ η μητέρα τους έπεσε στο κενό από γέφυρα σε λίμνη της Φλόριντα στις ΗΠΑ 

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτείων, όπου μία γυναίκα 31 ετών έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από γέφυρα, αφότου σκότωσε τα δίδυμα παιδιά της, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι 5 ετών.

Η τραγική αυτή υπόθεση έγινε γνωστή όταν αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε τις αρχές αναφέροντας ότι μία γυναίκα βούτηξε στο κενό από γέφυρα στη λίμνη Τζέσαπ.

Οι αρχές που βρέθηκαν στο σημείο ανέσυραν και ταυτοποίησαν τη σορό της 31χρονης Κατορέια Χάντο, ενώ αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της, όπου βρήκαν νεκρά στα κρεβάτια του τα δύο 5χρονα δίδυμα παιδιά της, σύμφωνα με πληροφορίες του NBC.

Στο σπίτι βέθηκε και ένα όπλο, ωστόσο δεν εντοπίστηκε κάποιο εμφανές τραύμα από πυροβολισμό στα παιδιά.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου των παιδιών θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στις σορούς τους.

Τα αδέλφια, ο Αχμέντ και η Άβα ήταν παιδιά ΑμεΑ και όπως διαπιστώθηκε από έρευνα δεν είχαν πάει στο σχολείο από τις 13 Οκτωβρίου, ενώ στο σπίτι δεν βρέθηκαν ούτε αρκετά έπιπλα, ούτε πολύ φαγητό.

Η μητέρα της 31χρονης δήλωσε ότι η κόρη της αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την κατάθλιψη αλλά δεν είχε εντοπίσει σημάδια ακραίας επιδείνωσης της κατάστασής της.

Μάλιστα, η ίδια δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από το σπίτι της κόρης της το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο δεν απάντησε, γιατί θεώρησε ότι κάλεσε κατά λάθος ένα από τα δύο παιδιά.