ΚΟΣΜΟΣ

Έκανε «μαγκιές» με μηχανή και κατέληξε με 20 κατάγματα: Πήγε να περάσει ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα

motosykleta
Photo: twitter

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας τον μοτοσικλετιστή να κινείται σαν τρελός με ένα Honda CBR600RR

Ένας μηχανόβιος με το ψευδώνυμο Street Demon PC, ανάρτησε βίντεο όπου φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του καθώς προσπαθεί να περάσει ανάμεσα από ένα φορτηγό και ένα αγροτικό με ταχύτητα 140 χλμ/ώρα.

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας τον μοτοσικλετιστή να κινείται σαν τρελός με ένα Honda CBR600RR και τα παίζει όλα κορώνα γράμματα καθώς περνά ακριβώς δίπλα από ένα ρυμουλκούμενο. Αλλά τη στιγμή που ο μοτοσικλετιστής προσπερνάει το ρυμουλκούμενο, πλησιάζει ένα άλλο: Η μοτοσικλέτα εμβολίζει το πίσω μέρος ενός μαύρου τεράστιου αγροτικού GMC.

Η σύγκρουση είναι τόσο σφοδρή, που το ημιφορτηγό εκτρέπεται σε άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Ο μοτοσικλετιστής να χάνει τις αισθήσεις του, ενώ τα χέρια του είναι τοποθετημένα στο τιμόνι της μοτοσικλέτας που εξακολουθεί να κινείται μόνη της. Το φορτηγό που πριν λίγο είχε προσπεράσει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έρχεται από την αριστερή πλευρά και τον χτυπάει και ο οδηγός καταλήγει σε ένα χαντάκι.

«Το ατύχημά μου έγινε πριν από περίπου 4 μήνες και ήταν ξεκάθαρα δικό μου λάθος. Πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και πολύ λίγες ικανότητες. Ευτυχώς βγήκα ζωντανός και δεν έχασα κανένα άκρο. 20+ κατάγματα στο πρόσωπό μου, έσπασα το χέρι μου, τη μέση σε δύο διαφορετικά σημεία, κατέρρευσε ο πνεύμονας, έσπασα ένα πλευρό, έσπασα δύο δίσκους της σπονδυλικής στήλης. Κάποια μέρα θα επιστρέψω για να οδηγήσω ξανά, αλλά όχι όπως παλιά. Η οδήγηση όπως έκανα ήταν διασκεδαστική, αλλά θέλω να διασκεδάζω για πολύ καιρό», ανάρτησε ο απερίσκεπτος οδηγός