ΚΟΣΜΟΣ

TikTok: Συγκινητικό βίντεο - Κοριτσάκι με αυτισμό λέει για πρώτη φορά «σ'αγαπώ» στη μαμά του

TikTok: Συγκινητικό βίντεο - Κοριτσάκι με αυτισμό λέει για πρώτη φορά «σ'αγαπώ» στη μαμά του
TikTok

Το βίντεο δείχνει τη μικρή Τζουλιάνα να λέει για πρώτη φορά «σ' αγαπώ» στη μαμά του

Ένα συγκινητικό βίντεο του TikTok έχει γίνει viral, με ένα μικρό κορίτσι με αυτισμό να λέει για πρώτη φορά «σ'αγαπώ» στη μαμά του.

Η Jenisse, είναι χρήστης του TikTok και παρουσιάζει την καθημερινότητα της ως μαμά παιδιού με αυτισμό, σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. Η κόρη της, Julianna είναι περίπου 5 ετών και έχει πολύ μεγάλο κοινό στην πλατφόρμα.

Πριν από λίγους μήνες η μαμά της έκανε μία ανάρτηση στο TikTok η οποία έκανε τους πάντες να δακρύσουν και έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο TikTok, η Jenisse διαβάζει ένα βιβλίο στην μικρή κόρη της, ενώ προσπαθεί να την κάνει να πει «σ' ευχαριστώ» και «σ' αγαπώ».

«Θα σου λέω για πάντα “σ’ αγαπώ”, μέχρι να μου το πεις πίσω. Δεν με νοιάζει πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω» ακούγεται να λέει η μητέρα στην Julianna.

Αρχικά η μικρή δεν ανταποκρίνεται στα λόγια της μαμάς της, μέχρι που ακούγονται οι μαγικές λεξούλες από το στόμα της «Σ' αγαπώ».

Η Jenisse που αντιλήφθηκε τι της είπε το παιδί της, αρχικά σοκαρίστηκε και τα χέρια της έτρεμε, ενώ στη συνέχεια έλαμψε ολόκληρη από χαρά και αγκάλιασε πολύ σφιχτά την κόρη της.

Το βίντεο έκανε και τον πιο «σκληρό» να λυγίσει ενώ συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες likes με τους χρήστες να σχολιάζουν εκφράζοντας την χαρά αλλά και τη συγκίνησή τους.