ΚΟΣΜΟΣ

Μάθιου Πέρι: Η κοινή δήλωση από τα «Φιλαράκια» για το θάνατο του συμπρωταγωνιστή τους

Μάθιου Πέρι: Η κοινή δήλωση από τα «Φιλαράκια» για το θάνατο του συμπρωταγωνιστή τους
AP Photo

Το καστ από τα «Φιλαράκια» θρηνεί την απώλεια του Μάθιου Πέρι.

Δύο μέρες μετά τον ξαφνικό και αιφνίδιο θάνατο του Μάθιου Πέρι, οι συμπρωταγωνιστές του από τα «Φιλαράκια» προχώρησαν σε μια κοινή δήλωση.

Η κοινή δήλωση των Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ αναφέρει:

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο» αναφέρουν σε δήλωση στο περιοδικό People.

Το μήνυμα φέρει στο τέλος την υπογραφή των Άνιστόν, Κοξ, Κούντροου, ΛεΜπλάνκ και Σουίμερ.

Ο Μάθιου Πέρι ταυτίστηκε με τη σειρά «Φιλαράκια» που προβαλλόταν στο NBC για δέκα σεζόν (1994-2004).

Μακριά από τις κάμερες όμως έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Στο μεταξύ, νέες πληροφορίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι ο οποίος βρέθηκε νεκρός, το Σάββατο (28/10), μέσα στο τζακούζι του.

Σε δημοσίευμά της, η DailyMail, που επικαλείται τους Los Angeles Times, μετέδωσε πως ο ηθοποιός εντοπίστηκε κάτω από το νερό στο τζακούζι από τον βοηθό του. Μάλιστα, προσπάθησε να τον επαναφέρει, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει ενώ όταν έφτασε η Πυροσβεστική για να τον βγάλει από το τζακούζι, ήταν πλέον αργά.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής είπε: «Ένας ενήλικας, άνδρας, πέθανε πριν φτάσουμε. Ο ασθενής είχε επανατοποθετηθεί σε σημείο που το κεφάλι ήταν εκτός νερού. Οι πυροσβέστες ανέσυραν το θύμα από το τζακούζι και έκαναν μια γρήγορη ιατρική εκτίμηση για να διαπιστώσουν ότι ήταν νεκρός».