ΚΟΣΜΟΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που απειλούσε και φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» στο Παρίσι

Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που απειλούσε και φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» στο Παρίσι
Getty Images

Η γυναίκα, η οποία φορούσε χιτζάμπ, φώναζε «Αλλάχου Ακμπαρ» μέσα σε συρμό του προαστιακού στο Παρίσι, απειλώντας τους επιβάτες, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες. 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Παρισιού μία γυναίκα, η οποία απειλούσε τους επιβάτες σε συρμό του προαστιακού, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία, που την πυροβόλησε τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Η γυναίκα, η οποία φορούσε χιτζάμπ, φώναζε «Αλλάχου Ακμπαρ» μέσα σε συρμό του προαστιακού, απειλώντας τους επιβάτες, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας που κατάφεραν να την απομονώσουν στον σταθμό, τον οποίο εκκένωσαν και προσπάθησαν να διαπραγματευτούν με την γυναίκα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η γυναίκα είπε ότι είχε πάνω της εκρηκτικά με τους άνδρες της αστυνομίας τελικά να την πυροβολούν στο στομάχι, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν εάν ήταν αλήθεια όσα ισχυριζόταν, καθώς δεν μπορούσαν να διακρίνουν λόγω της μπούρκας που φορούσε εάν όντως είχε εκρηκτικά.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ δεν βρέθηκαν επάνω της εκρηκτικά. Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι πάσχει από ψυχολογική διαταραχή.