ΚΟΣΜΟΣ

Χάιντι Κλουμ: H «βασίλισσα του Halloween» επέστρεψε - Μεταμφιέστηκε σε τεράστιο παγώνι

Η Χάιντι Κλουμ ντύθηκε παγώνι
Η Χάιντι Κλουμ ντύθηκε παγώνι
ΑΡ

Η Χάιντι Κλουμ λατρεύει το Halloween και κάθε χρόνο εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Φέτος ντύθηκε τεράστιο παγώνι και ζήτησε βοήθεια...για να μετακινήσει την ουρά της

Το μοντέλο και τηλεοπτική παρουσιάστρια Χάιντι Κλουμ ντύθηκε γιγάντιο παγώνι με λίγη βοήθεια από τους ακροβάτες του Cirque du Soleil. Η 50χρονη καλλονή είναι διάσημη για την ετήσια μεταμφίεσή της εν όψει του Halloween και για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε με το περίτεχνο κοστούμι της.

Αποφάσισε λοιπόν να ανεβάσει παράσταση με τη βοήθεια 10 ερμηνευτών του Cirque du Soleil για να μεταμορφωθεί σε ένα τεράστιο ανθρώπινο παγώνι. Ντυμένη με ψεύτικα φτερά στο χαλί έξω από το πάρτι που έγινε στο νυχτερινό μαγαζί Marquee στο Chelsea, η Κλουμ και οι ερμηνευτές συγκεντρώθηκαν σε μια ανθρώπινη πυραμίδα. Οι ακροβάτες λικνίστηκαν και πέταξαν στον αέρα σε μια μαγευτική επίδειξη, κρύβοντας την κυρία Κλουμ που περίμενε στο έδαφος.

Πόδια και χέρια ανέβηκαν για να αποκαλύψουν ταγιγάντια φτερά της, και η πρωταγωνίστρια της βραδιάς σύρθηκε και στάθηκε στο κέντρο, πάνω σε έναν χορευτή Ένα προσθετικό ράμφος στο πρόσωπό της ολοκήρωσε τη φορεσιά.

«Ήθελα να κάνω ένα κοστούμι με πολλούς, πάρα πολλούς ανθρώπους. Ήθελα να έχω ένα σωρό κόσμο και να γίνουμε όλοι ένα πράγμα. Και για μένα, στο μυαλό μου, αυτό το ένα πράγμα ήταν το παγώνι», λέει. Η επιχειρηματίας πρόσθεσε ότι πέταξε στο Μόντρεαλ για να καταλάβει πώς να στοιβάζει τους πάντες.

Το 2013, ήταν μια δραματικά γερασμένη εκδοχή του εαυτού της, με λευκά μαλλιά και ρυτίδες στο πρόσωπο, ενώ το 2018, ντύθηκε πριγκίπισσα Φιόνα, από το «Σρεκ».