ΚΟΣΜΟΣ

Πάτρικ Ντέμπσι: Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο για το 2023 - «Πάντα ήμουν αναπληρωματικός»

O Πάτρικ Ντέμπσι
O Πάτρικ Ντέμπσι
A.P

Ο Πάτρικ Ντέμπσι, ο αγαπημένος γιατρός της σειράς Grey's Anatomy, είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2023, σύμφωνα με το περιοδικό People

Έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε που ο Πάτρικ Ντέμπσι εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη ως ο νευροχειρουργός Ντέρεκ «McDreamy» Σέφερντ στο Grey's Anatomy του ABC. Η ιδιότητά του ως...καρδιοκατακτητής δημιούργησε τόσο μεγάλη φρενίτιδα θαυμαστών που κοσμούσε αμέτρητες φορές όλα αυτά τα χρόνια τις σελίδες του People. Πλέον μπήκε και στο εξώφυλλο, κατακτώντας το στέμμα του πιο σέξι άνδρα εν ζωή.

«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου», είπε στο PEOPLE ο 57χρονος ηθοποιός στο εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας. «Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση, και σίγουρα ο εγωισμός μου ενισχύθηκε λίγο, αλλά μου δίνει την πλατφόρμα για να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό». Το μεγάλο του επίτευγμα είναι το Dempsey Center, το οποίο ίδρυσε προς τιμήν της αείμνηστης μητέρας του για να υποστηρίξει τους ασθενείς με καρκίνο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Άλλα πάθη του είναι η οικογένεια που δημιούργησε με την 57χρονη σύζυγό του Τζίλιαν, η οποία είναι καλλιτέχνης μακιγιάζ και έχει ιδρύσει τη δική της σειρά ομορφιάς, και τα παιδιά τους, Ταλούλα, 21 ετών, και τα 16χρονα δίδυμα Σάλιβαν και Ντάρμπι, καθώς και αγάπη του για υτην οδήγηση αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Τι πέρασε λοιπόν από το μυαλό του όταν άκουσε για πρώτη φορά την είδηση; «Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος και μετά άρχισα να γελάω, σαν να είναι αστείο, σωστά; Πάντα ήμουν κάτι σαν... παράνυμφος!» είπε γελώντας. «Το είχα ξεχάσει τελείως και ποτέ δεν είχα καν σκεφτεί να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Οπότε ο εγωισμός μου ενισχύθηκε».

Όσο για το πώς θα ανταποκριθούν τα παιδιά του, ο Ντέμπσι παραδέχθηκε ότι «θα με κοροϊδέψουν και θα με διαλέξουν να βρουν κάθε λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να είμαι», λέει. «Κάτι που είναι καλό, με κρατά νέο». Τον Δεκέμβριο θα επιδείξει τις αγωνιστικές του ικανότητες στη βιογραφική ταινία Ferrari σε σκηνοθεσία του Mάικλ Μαν, παίζοντας τον Ιταλό οδηγό Piero Taruffi. Η ταινία του έδωσε ένα μάθημα για την ανάληψη κινδύνων, αλλά εκτός πίστας.

«Παρακολουθούσα την ταινία για χρόνια, οπότε τηλεφώνησα στον Μάικλ και είπα: «Θέλω να συζητήσουμε να είμαι μέρος αυτής της ταινίας», θυμάται ο Ντέμπσι. «Αυτό με δίδαξε οτι αν θέλεις πραγματικά κάτι, πρέπει να το κάνεις μόνος σου». Τώρα ο ηθοποιός μαθαίνει ότι τα καλά πράγματα έρχονται πραγματικά σε αυτούς που περιμένουν. «Έχω τα αυτοκόλλητα του προφυλακτήρα, τα μπλουζάκια, τις αφίσες», αστειεύεται για τον νέο του τίτλο. Η ταινία Ferrari θα βγει στους κινηματογράφους την ημέρα των Χριστουγέννων.