ΚΟΣΜΟΣ

Σίντι Κρόφορντ: Σαν «δύο σταγόνες νερό» με την κόρη της Κάια- «Αν αναρωτιέστε έχει πιο μακριά πόδια»

H Σίντι Κρόφορντ με την κόρη της
H Σίντι Κρόφορντ με την κόρη της
ΑΡ

Η 22χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια μαγνήτισε τα βλέμματα καθώς πόζαρε στο πλευρό της διάσημης μαμάς της σε λαμπερό πάρτι στη Νέα Υόρκη

Η Σίντι Κρόφορντ και η κόρη της Kάια Γκέρμπερ, «σωσίας» για κάποιους της λαμπερής μητέρας της, έκλεψαν την παράσταση στο πάρτι Planet Omega στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τρίτης (14.11) Το δίδυμο έδειχνε εξαιρετικά κομψό με ολόμαυρα ρούχα, καθώς πόζαραν για φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης.

Η έκθεση Planet Omega που άνοιξε τις πύλες της στις 9 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 19 Νοεμβρίου, είναι μια επετειακή γιορτή για την 120χρονη ιστορία της φίρμας που είναι μία από τις κορυφαίες ωρολογοποιίες πολυτελείας στον κόσμο. Η 22χρονη Κάια, έκανε την τολμηρή επιλογή να ποζάρει χωρίς στηθόδεσμο, κάτω από το διάφανο μαύρο ζιβάγκο της και μία ασορτί μίνι φούστα.

Το νεαρό μοντέλο τόνισε τα μακριά πόδια της με ημιδιάφανο καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ η 57χρονη «βετεράνος» της πασαρέλας έδειχνε εντυπωσιακή με μια βολάν φούστα. Τόσο η Σίντι όσο και η Κάια φόρεσαν τα αγαπημένα τους ρολόγια για το σόου που περιελάμβανε μία επίδειξη μόδας και ένα κοκτέιλ πάρτι.

Πριν ξεκινήσει μάλιστα η εκδήλωση, η Κρόφορντ αστειεύτηκε με το πλήθος για τη διαφορά ύψους με την κόρη της. «Απλά σε περίπτωση που αναρωτιέστε, έχει πιο μακριά πόδια από εμένα», είπε η ιέρεια της πασαρέλας, δείχνοντας την Γκέρμπερ καθώς το πλήθος γελούσε.

ΗΚρόφορντ μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες με κοσμήματα στο Instagram Story της και έβαλε ετικέτα στην ελβετική εταιρεία πολυτελών ρολογιών. Η συνεργασία της με την Omega χρονολογείται από το 1995, ενώ το 2015 γιόρτασαν 20 χρόνια συνεργασίας. «Η Σίντι Κρόφορντ είναι η μακροβιότερη πρεσβευτής της μάρκας. Επιλέχτηκε αρχικά για τη μόδα και το στυλ της, αλλά σύντομα έγινε σαφές ότι συμμεριζόταν τις αξίες μας», ανέφερε η μάρκα σε μια ανακοίνωση εκείνη την εποχή.

Η Κάια Γκέρμπερ είναι κόρη του τοπ μόντελ και του επί 24 χρόνια συζύγου της, Ρέιντ Γκέρμπερ 61 ετών, ενώ το ζεύγος έχει αποκτήσει και έναν γιό 24 ετών. Η «βασίλισσα της πασαρέλας» και ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένοι από το 1998 και τον Μάιο γιόρτασαν την 25η επέτειο του γάμου τους.