ΚΟΣΜΟΣ

Σκωτία: Έβαλε τις φωνές στη σύζυγό του επειδή στόλισε για τα Χριστούγεννα από τον Νοέμβριο

Σκωτία: Έβαλε τις φωνές στη σύζυγό του επειδή στόλισε για τα Χριστούγεννα από τον Νοέμβριο

Ένας άνδρας στην Σκωτία φαίνεται να μην συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της συζύγου του για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού τους 

Το... πνεύμα των Χριστουγέννων μάλλον δεν έχει αγγίξει ακόμα έναν άνδρα στη Σκωτία, ο οποίος δεν υποδέχθηκε και με τον καλύτερο τρόπο τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού του από την σύζυγό του.

Βίντεο το οποίο δείχνει τον Σκωτσέζο να φωνάζει έξαλλος στη γυναίκα του επειδή στόλισε για τα Χριστούγεννα από τον Νοέμβριο έχει γίνει ήδη viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας εμφανίζεται έξαλλος με την απόφασή της συζύγου του να στολίσει από τώρα, ενώ ακούγεται να της λέει «Είναι ακόμα Νοέμβριος. Δεν είναι μέσα Νοεμβρίου, ούτε τέλος Νοεμβρίου, είναι κοντά στην αρχή. Είναι ακριβώς μετά το Halloween».

Η γυναίκα υπερασπίζεται την επιλογή της λέγοντας ότι «είναι παράδοση» να στολίζει το σπίτι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, και πως η παράταση της εορταστικής περιόδου φέρνει περισσότερη ευτυχία και περισσότερο χρόνο για να απολαύσει τα στολίδια που τοποθετεί στο σπίτι τους.

Ο άντρας πάντως είναι εμφανώς απογοητευμένος λέγοντας «δεν είναι η παράδοση, δεν είναι η παράδοσή μου».

Το βίντεο έχει γίνει θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο με αρκετούς να υποστηρίζουν την γυναίκα, ενώ άλλοι παίρνουν το μέρος του συζύγου και συμφωνούν ότι είναι πολύ νωρίς για χριστουγεννιάτικους στολισμούς.