ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Χάντσον: Οι ευχές στη μαμά της, Γκόλντι Χόουν για τα 78α γενέθλιά της - «Χρόνια πολλά υπέροχη!»

H Γκόλντι Χόουν με την κόρη της, Κέιτ Χάντσον
H Γκόλντι Χόουν με την κόρη της, Κέιτ Χάντσον
ΑΡ

Η Kέιτ Χάντσον ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο στη μητέρα της Γκόλντι Χόουν, η οποία έκλεισε τα 78 της χρόνια

Η Γκόλντι Χόουν δέχθηκε κύμα αγάπης από την κόρη της, Κέιτ Χάντσον. Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη, η 44χρονη ηθοποιός γιόρτασε τα 78α γενέθλια της μαμάς της με ένα γλυκό βίντεο γεμάτο με αναμνήσεις από τη ζωή τους. Το βίντεο περιείχε φωτογραφίες των δύο γυναικών να ταξιδεύουν, να ποζάρουν δίπλα σε μια φωτιά, να στολίζουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και να περπατάνε μαζί στο «κόκκινο χαλί»

Η Χάντσον έγραψε στη λεζάντα ότι η μαμά της είναι «μια γυναίκα που γιορτάζεται εύκολα». «Χρόνια πολλά στην πιο διασκεδαστική, όμορφη και εμπνευσμένη μητέρα. Σ'αγαπάμε από πάντα gogo. Ελάτε να χρησιμοποιήσω μια λέξη για να περιγράψω τι σημαίνει gogo για εσάς και να φωνάξετε ένα μεγάλο χρόνι πολλά. Η λέξη μου για σένα σήμερα @goldiehawn είναι υπέροχη», συνέχισε η λεζάντα της.

Στην ενότητα σχολίων, η εορτάζουσε δέχθηκε ευχές απο πολλούς διασήμους, συναδέλφους της και μη. «Η πιο μαγική βασίλισσα της αγάπης και της ευτυχίας @goldiehawn HBD Goldie! », έγραψε η Ρέιτσελ Ζόου.

Μιλώντας στο PEOPLE τον Μάρτιο του 2022, η Xάντσον είχε εξομολογηθεί πόσο πολύ βοήθησε η μητέρα της στην προσωπική της ανάπτυξη. «Η μαμά μου ήταν πάντα μια έμπνευση για μένα και, με πολλούς τρόπους, το θεμέλιο για τις αξίες μου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κληρονόμησα την αγάπη της για τη ζωή και όλες τις εμπειρίες της, μεγάλες και μικρές» είπε.

Σε ένα αφιέρωμα που γράφτηκε με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, η Χάντσον ευχαρίστησε τη μαμά της που άφησε εκείνη και τα αδέρφια της να έχουν «ελευθερία» και «να είναι άγρια». «Η μαμά μου δεν μπορούσε να περιμένει για να βγάλει την τέλεια φωτογραφία. Στην πραγματικότητα έχει λίγες φωτογραφίες από όλους μας μαζί γιατί μας άφησε να τρέχουμε και να είμαστε στη στιγμή. Αυτές που βγάζει είναι πάντα λίγο ανόητες, λίγο θολές , μισά χαμόγελα, μισά κλάματα, σοκολατένια πρόσωπα και αχτένιστα μαλλιά», έγραψε στο Instagram.

Η Χάντσον ολοκλήρωσε το αφιέρωμα της για την Ημέρα της Μητέρας, «Μας έδωσε ελευθερία, μας επέτρεψε να είμαστε άγριοι, μας αγάπησε ατελείωτα και έχουμε τις φωτογραφίες για να το αποδείξουμε. Σε αγαπώ μαμά. Χρόνια πολλά! »