ΚΟΣΜΟΣ

Kάια Γκέρμπερ: Η Σίντι Κρόφοροντ είναι μία «cool μαμά, αν και μερικές φορές με ντροπιάζει»

Η Σίντι Κρόφορντ με την κόρη της
Η Σίντι Κρόφορντ με την κόρη της
Ιnstagram

Η Σίντι Κρόφορντ μπορεί να είναι ένα παγκοσμίου φήμης supermodel, αλλά για την Kάια Γκέρμπερ θα είναι πάντα η «μαμά» της

Η Σίντι Κρόφορντ και η καλλονή κόρη της Κάια Γκέρμπερ μίλησαν δημόσια για τη σχέση τους, το δέσιμό τους αλλά και το πώς προλαβαίνουν να βλέπονται εν μέσω των πολυάσχολων προγραμμάτων τους. «Νιώθω ότι έχουμε δημιουργήσει έναν πραγματικά ισχυρό δεσμό και μία φιλία έξω από τη δυναμική μητέρας-κόρης, κάτι που ήταν τόσο διασκεδαστικό για μένα τα τελευταία χρόνια», είπε η Γκέρμπερ στο PEOPLE.

«Πήγαμε μαζί στο Burning Man», πρόσθεσε η Κρόφορντ, προτού αρχίσουν να αναφέρουν μια σειρά από δραστηριότητες που τους αρέσει να κάνουν όταν δεν εργάζονται. «Μόλις πήγαμε σε ένα σπα.. Και οι δύο αγαπάμε το διάβασμα», αναφέρει η σταρ των Super Models, στην οποία η κόρη της προσθέτει: «Ναι, μιλάμε για τα βιβλία που διαβάζουμε, μοιραζόμαστε podcast»

«Θέατρο», προσθέτει η Κρόφορντ. Η Γκέρμπερ συμφωνεί, «Ναι, πηγαίνουμε και βλέπουμε πολύ θέατρο μαζί». Και ενώ τους αρέσει να ασχολούνται με παρόμοια ενδιαφέροντα, η Γκέρμπερ λέει ότι η μαμά της εξακολουθεί να λέει πως την φέρνει σε αμηχανία, όπως κάθε άλλη μαμά στην κόρη της.

«Είναι μια cool μαμά και εξακολουθεί να με ντροπιάζει συνεχώς», παραδέχτηκε η Γκέρμπερ. «Μα είναι καλό! Με επαναφέρει στη γη... Μάλλον τη ντροπιάζω και εγώ συνέχεια» είπε, προσθέτοντας οτι γελάνε και πολύ μαζί στις επίσημες εκδηλώσεις «Έτσι, μου φαίνεται περισσότερο σαν να δουλεύω με έναν πολύ καλό φίλο».

Η Κροφορντ ξεκαθάρισε «Νομίζω ότι όταν δουλεύουμε μαζί, δεν είναι πραγματικά διαφορετικό από το αν δούλευα με άλλον επαγγελματία. Νιώθω ότι όταν είμαι στη δουλειά μαζί σου, δε λέω είμαι με την κόρη μου λέω, αυτή είναι η Κάια και έχει τη δική της θέση στον κόσμο».