ΚΟΣΜΟΣ

Tάιρα Μπανκς: «Τα 50 είναι τα νέα 30» - Το μυστικό ομορφιάς της σε όλες τις γυναίκες

H Τάιρα Μπανκς
H Τάιρα Μπανκς
ΑΡ

Η Tάιρα Μπανκς πλησιάζει τα 50 και μίλησε για τα μυστικά της ομορφιάς της και τις συνομήλικες που την κάνουν να νιώθει περήφανη

Το διάσημο μοντέλο Τάιρα Μπανκς αναζητά έμπνευση από τους συναδέλφους της στη σόουμπιζ για να μεγαλώσει ήρεμα και όμορφα. Δεν πτοείται από το γεγονός οτι σε λίγο θα κλείσει τα πρώτα -ήντα γιατί όπως λέει αντλεί έμπνευση από λαμπερές συναδέλφους της που πρόσφατα γιόρτασαν τα 50α τους γενέθλια.

Η πρώην παρουσιάστρια του America's Next Top Model «αγκαλιάζει» την ηλικία της καθώς πλησιάζει τα 50 στις 4 Δεκεμβρίου. Μιλώντας στη Daily Mail στο φιλανθρωπικό γκαλά Como 1907 στη Villa Erba της Ιταλίας, η Μπανκς επαίνεσε άλλες γυναίκες της βιομηχανίας του θεάματος για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της, καθώς μεγαλώνει.

«Όταν ήμουν νεότερη, στα 50 σε θεωρούσαν ηλικιωμένο, σωστά; Ήταν σαν την ηλικία της γιαγιάς σου ή κάτι τέτοιο», είπε «Τώρα κοιτάζω την Τζένιφερ Λόπεζ, τη Χάλι Μπέρι, την Τζένιφερ Άνιστον και λέω «Μα τι στο καλό είναι τα 50;»

Η Μπανκς μοιράστηκε επίσης ένα μυστικό για να νιώθει ακόμη πιο καλά με τον εαυτό της ενόψει των επερχόμενων γενεθλίων της. «Πιστεύω ότι ένα μυστικό είναι το επιπλέον βάρος, γιατί δεν ήμουν πολύ αδύνατη», είπε το τοπ μόντελ. Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αν είσαι πραγματικά αδύνατη, θα γεράσει το πρόσωπό σου. Οπότε πιστεύω οτι πρέπει να είσαι λίγο χυμώδης, καθώς αυτό διατηρεί το πρόσωπό σου ωραίο και φρέσκο φυσικά. Δεν έχω κάνει ενέσεις», συνέχισε η ηθοποιός του «Coyote Ugly».

Στην αρχή της καριέρας της στην πασαρέλα, είχε αλλάξει λίγα πράγματα, αλλά έκτοτε δεν έχει κάνει καμία διαδικασία -αν και δεν έχει αποκλείσει εντελώς την ιδέα, είπε η Μπανκς. «Το μόνο πράγμα που έκανα ήταν η μύτη μου, και αυτό ήταν πριν από πολλά χρόνια», εξήγησε. «Δεν είμαι κατά των [ενέσεων] – ίσως μια μέρα να το κάνω, αλλά δεν έχω κάνει ακόμα».

Νωρίτερα φέτος η Αμερικανίδα παρουσιάστρια, παραγωγός, επιχειρηματίας, ηθοποιός και μοντέλο είχε μιλήσει στο PEOPLE για τη συμμετοχή της στην τελευταία καμπάνια ICONS της σχεδιάστριας Kάρεν Μίλεν. «Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και δεν νιώθω 50», είπε η Μπανκς τον Σεπτέμβριο. «Νομίζω ότι τα 50 είναι τα νέα 30».

Και συνέχισε «Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν το βλέπω. Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Δεν είμαι αντίθετη. Απλώς δεν έχω κάνει ακόμα. Ίσως χρειαστώ κάτι μικρό. Είμαι 50, παρόλο που δεν είμαι [ακόμα]. Αλλά δεν νιώθω ανασφάλεια γι' αυτό».