ΚΟΣΜΟΣ

Πάρις Χίλτον: «Ανυπομονώ για τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί σαν οικογένεια»

H Πάρις Χίλτον
H Πάρις Χίλτον
ΑΡ

Η Πάρις Χίλτον μίλησε για τη νεογέννητη κόρη της Λόντον και αποκάλυψε οτι περνάει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της ως φρέσκια μανούλα

Η Πάρις Χίλτον είναι μία ευτυχισμένη μητέρα και δεν χάνει ευκαιρία να αποκαλύψει δημόσια την ευτυχία της. Μιλώντας στο περιοδικό PEOPLE πριν από την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς του ριάλιτι της, «Paris In Love», η 42χρονη κληρονόμος δήλωσε ενθουσιασμένη με την τετραμελή πλέον οικογένειά της αφού ανακοίνωσε την Ημέρα των Ευχαριστιών ότι η ίδια και ο σύζυγός της Κάρτερ Ρέουμ καλωσόρισαν το δεύτερο μωρό τους, την κόρη τους Λόντον

«Πετάω στα σύννεφα που η μικρή μας πριγκίπισσα είναι εδώ!» λέει . «Η ζωή μου είναι τόσο ολοκληρωμένη, έχοντας το αγοράκι μου και τώρα το κοριτσάκι μου». Το ζεύγος υποδέχτηκε τον γιο του Phoenix Barron τον Ιανουάριο, και δηλώνουν ευγνώμονες και χαρούμενοι. «Είναι συναρπαστικό να περνάμε τις πρώτες μας διακοπές ως γονείς» λένε.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που κάναμε τις πρώτες μας διακοπές μαζί. Η Ημέρα των Ευχαριστιών ήταν τόσο ξεχωριστή, που ξάφνιασα τους πάντες με τη Λόντον και έδειξα στον Φοίνιξ το χριστουγεννιάτικο δέντρο για πρώτη φορά. Βλέποντας τα μάτια του να λάμπουν και να βλέπεις το θαύμα στα μάτια του, είναι τόσο μαγική εμπειρία Ανυπομονώ για τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί ως οικογένεια»

Από το «να έρθει ο Άγιος Βασίλης και να φέρει όλα τα δώρα για τα παιδιά» μέχρι «απλώς να καθίσουμε το πρωί των Χριστουγέννων με ασορτί ρούχα», η Χίλτον ανυπομονεί να γιορτάσει το οτι «μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί, να περνάμε χρόνο ως οικογένεια» αυτές τις γιορτές. Είναι επίσης ενθουσιασμένη που «θα έρθουν η αδερφή μου, ο αδερφός μου και όλα τα παιδιά τους. Είναι η επόμενη γενιά ξαδέρφων και είναι απλά υπέροχο να τα βλέπεις να μεγαλώνουν όλα μαζί» «Ανυπομονώ για αυτές τις στιγμές τόσο πολύ. Οι διακοπές ήταν πάντα ξεχωριστές για μένα, αλλά τώρα είναι ακόμα πιο ξεχωριστές τώρα που έχω μια οικογένεια για να τις μοιραστώ»

Οι θαυμαστές παρακολουθούν τη Χίλτον να αντιμετωπίζει τα πάντα, από τις ενοχές της μαμάς μέχρι τις αλλαγές της πάνας στη νέα σεζόν του Paris In Love, η οποία ελπίζει να μυήσει στον κόσμο σε μια άλλη πλευρά της, πιο τρυφερή. «Είμαι απλά ενθουσιασμένη που οι θαυμαστές μου θα δουν αυτό το επόμενο στάδιο της ζωής μου, το να είμαι σύζυγος και μαμά. Θα γνωρίσεις μια πραγματικά σε βάθος ματιά στη ζωή μου και πόσο διασκεδαστική μαμά είμαι και πόσο το αγαπώ όλο αυτό και πώς είμαι πολύ εργατική». Η δεύτερη σεζόν του Paris In Love θα κάνει πρεμιέρα στο Peacock την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου.