ΚΟΣΜΟΣ

Κάιλι Τζένερ: Πέταξε στο Λονδίνο με ιδιωτικό τζετ για να στηρίξει τον αγαπημένο της

Η Κάιλι Τζενερ
H Kάιλι Τζένερ
ΑΡ

Η Kάιλι Τζένερ έκανε ένα μυστικό ταξίδι στο Λονδίνο για να βρεθεί στο πλευρό του φίλου της, Τιμοτέ Σαλαμέ. Οι δυο τους εθεάθησαν μαζί στο πάρτι για τη νέα ταινία Wonka το βράδυ της Τρίτης (28.11)

Η Κάιλι Τζένερ έκανε ένα μυστικό ταξίδι στο Λονδίνο για να στηρίξει τον φίλο της Tιμοτέ Σαλαμέ στο πάρτι για το φιλμ Wonka το βράδυ της Τρίτης. Ο Σαλαμέ πρωταγωνιστεί στην ταινία του Πολ Κινγκ με τίτλο «Wonka», η οποία εστιάζει στα νεανικά χρόνια του Γουίλι Γουόνκα και στις περιπέτειές του πριν ανοίξει το πιο διάσημο εργοστάσιο σοκολάτας του κόσμου.

Η 25χρονη δισεκατομμυριούχος λέγεται ότι πέταξε στο Στάνστεντ με το ιδιωτικό της τζετ προτού κατευθυνθεί στο Royal Festival Hall, όπου έγινε η εκδήλωση. Μια πηγή είπε στη MailOnline: «Η Κάιλι κρατούσε πολύ χαμηλούς τόνους στο πάρτι και κατευθύνθηκε σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο πίσω από μια κόκκινη κουρτίνα για να γιορτάσει με τον Tιμοτέ. Ήταν το θέμα του πάρτι!» Η ιστοσελίδα Deuxmoi επιβεβαίωσε επίσης την παρουσία της, διευκρινίζοντας οτι η νεαρή καλλονή δεν παρευρέθηκε στην κινηματογραφική προβολή, πήγε όμως στο afterparty, αλλά δεν φωτογραφήθηκε.

Η σταρ του ριάλιτι και ο ηθοποιός είναι μαζί σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά έντυπα από τις αρχές Απριλίου, ενώ είχαν παρακολουθήσει μαζί το fashion show του Jean-Paul Gaultier στις 25 Ιανουαρίου του 2023. Στα μέσα Απριλίου, μετά τα νέα για τη σχέση τους τους, το Range Rover της Κάιλι εθεάθη έξω από το σπίτι του Σαλαμέ στο Μπέβερλι Χιλς. Μια μέρα αργότερα, παρακολούθησαν μια έκθεση τέχνης στη Santa Monica. Έφτασαν στο Tito's Tacos στο Λος Άντζελες και η ομάδα ασφαλείας της τους αγόρασε φαγητό και το έφερε στο αυτοκίνητο.

Ο Σαλαμέ παρευρέθηκε στην πρεμιέρα την Τρίτη φορώντας ένα μαύρο κοστούμι Alexander McQueen με αστραφτερές ασημένιες ρίγες. Πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Ολίβια Κόλμαν, που υποδύεται την κυρία Scrubbit και του Χιου Γκραντ, που υποδύεται έναν Oompa Loompa.