ΚΟΣΜΟΣ

Έγκλημα στο Μπόντρουμ: Νεκρές Ρωσίδα μοντέλο και η ανήλικη κόρη της

Έγκλημα στο Μπόντρουμ: Νεκρές Ρωσίδα μοντέλο και η ανήλικη κόρη της
east2westnews

Ανθρωποκυνηγητό από τις αρχές για τον εντοπισμό του πρώην συζύγου του μοντέλου που θεωρείται βασικός ύποπτος για το έγκλημα

Ένα μοντέλο από τη Ρωσία και η κόρη της βρέθηκαν δολοφονημένες και τυλιγμένες σε σεντόνια, κοντά στο δημοφιλές τουρκικό θέρετρο Μπόντρουμ.

Ο εντοπισμός των σορών τους, δεμένες με σχοινί και πεταμένες σε απόσταση 3 μέτρων πυροδότησε διεθνές ανθρωποκυνηγητό για τον ύποπτο για το έγκλημα, τον 45χρονο Αντρέι Κουσλεβιτς.

Βίντεο δείχνει την αστυνομία να ανασύρει τα πτώματα της Ιρίνα Ντβίζοβα, 42 ετών και της 15χρονης κόρης της Νταγιάνα. Συγγενείς τους είχαν αναφέρει ότι δεν είχαν επαφή μαζί τους για μέρες, ενώ η αστυνομία βρήκε αίμα στον καναπέ της βίλας τους στο Μπόντρουμ και ίχνη από πατημασιές που ανήκαν σε άνδρα.

daughter.jpg
Η 15χρονη Νταγιάναeast2westnews

Τα πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος του αυτοκινήτου τους οδήγησαν τις αρχές στην πλαγιά του λόφου, όπου πετάχτηκαν τα άψυχα σώματά τους, με τραύματα από πυροβολισμούς, εντείνοντας την έρευνα για τον εντοπισμό του Κουσλεβιτς, του πρώην συζύγου της Ιρίνα, ο οποίος ήταν κάποτε στην ασφάλεια Ουκρανού επιχειρηματία.

Η 42χρονη είχε κινηθεί δικαστικά εναντίον του πρώην συζύγου της

Μία θεωρία αναφέρει ότι η δολοφονία αφορούσε την επιμέλεια του γιου της Ιρίνα και του Αντρέι.

Η 42χρονη είχε προσφύγει σε δικαστήριο της Μόσχας τον Ιούνιο για να αποτρέψει τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είναι υπήκοος Λιθουανίας, να έχει πρόσβαση στο αγόρι, τον Μακάρ, ο οποίος αγνοείται μετά το διπλό φονικό. Σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στην χώρα και έκτοτε έχει φύγει.

bodrum-police.jpg
Η αστυνομία ανασύρει τις σορούς της 42χρονης και της 15χρονης κόρης τηςDHA east2west news

Η αστυνομία της Τουρκίας φέρεται να ζήτησε βοήθεια από την Ιντερπόλ για τον εντοπισμό του Κουσλεβιτς αλλά και του αγοριού, που εικάζεται ότι πήρε μαζί του.

Η Ιρίνα και η κόρη της είχαν δηλωθεί αγνοούμενες αρκετές μέρες πριν εντοπιστούν νεκρές, καθώς φίλοι και συγγενείς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους. Ο γυμναστής της Ιρίνα που πήγε στη βίλα διαπίστωσε ότι η πόρτα είχε παραβιαστεί.

Καταζητούμενος στη Ρωσία ο ύποπτος

Η Ιρίνα, μητέρα τριών παιδιών, ήταν μοντέλο και πρόσφατα εργαζόταν ως μεσίτρια στο Μπόντρουμ, ενώ η κόρη της ήταν TikTokερ με περίπου 30.000 συνδρομητές, ενώ είχε στόχο να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της στο μόντελινγκ.

Ρώσοι διπλωμάτες στην Τουρκία βρίσκονται σε επικοινωνία με τις αρχές για τους θανάτους μητέρας και κόρης.

Η Νταγιάνα πρόσφατα είχε ποστάρει ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι εκείνη και η μητέρα της ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για να γιορτάσουν τα 15α γενέθλιά της.

Ο Κούσλεβιτς, ήταν ο δεύτερος σύζυγος της Ιρίνα και υπήρξε φύλακας ενός Ουκρανού επιχειρηματία. Ήταν καταζητούμενος στη Ρωσία, καθώς διέφυγε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, καθώς είχε συλληφθεί για υποτιθέμενη κλοπή, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο ύποπτος Αντρέι Κουσλεβιτς και η άτυχη Ιρίνα Ντβίζοβαeast2westnews

Ο μεγαλύτερος γιος της 42χρονης, ο 20χρονος Ντέιβιντ είπε ότι η μητέρα του δεν επέτρεπε στον Κούσλεβιτς να επικοινωνεί με το παιδί (τον Μακάρ).

«Μίλησα τελευταία φορά με την μαμά και την αδελφή μου την Πέμπτη. Δεν παρατήρησα ανησυχητικές σκέψεις από την μητέρα μου», είπε ο 20χρονος, ενώ ανέφερε στις αρχές πως ο πατριός του είχε εκφοβίσει και χτυπήσει την μητέρα του στο παρελθόν.