ΚΟΣΜΟΣ

Tζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο Λος Άντζελες - Τα φιλιά σε κοινή θέα

H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
H Tζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
ΑΡ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μοιράστηκαν δημόσια τρυφερές στιγμές κατά τη διάρκειας εξόδου στο Λος Άντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκαν να κρατιούνται χέρι χέρι και να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά στη διάρκεια μιας πρωινής βόλτας στο Λος Άντζελες. Η έξοδός τους σημειώνεται λιγότερο από δύο εβδομάδες αφότου φιλοξένησαν ένα τουρνουά πόκερ στο Λας Βέγκας, προς όφελος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Eastern Congo Initiative» του Άφλεκ.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε χθες το πρωί (29.11) στο Λος Άντζελες, ντυμένο casual για τις χαμηλές θερμοκρασίες. Η 54χρονη Λόπεζ, φορούσε μια μακριά κρεμ ζακέτα πάνω από ένα λευκό μπλουζάκι και ένα τζιν παντελόνι και είχε τα μαλλιά της δεμένα πίσω σε μια χαμηλή αλογοουρά, ενώ ο σύζυγός της είχε επίσης αθλητική περιβολή.

Σε μία φωτογραφία περπατάνε δίπλα-δίπλα και είναι όλο χαμόγελα καθώς κρατιούνται χέρι χέρι. Το ζευγάρι φιλοξένησε πριν απο δύο εβδομάδες ένα τουρνουά πόκερ με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό του Άφλεκ για το ανατολικό Κογκό, τον οποίο ίδρυσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης το 2009.

Στο κόκκινο χαλί στο εστιατόριο Lavo στο The Venetian Resort, η Λόπεζ και ο Άφλεκ εμφανίστηκαν λαμπεροί, καθώς πόζαραν μαζί, ενώ η εκδήλωση ήταν γεμάτη αστέρια, όπως οι Jon Hamm και η σύζυγός του Anna Osceola, Jimmy Kimmel, Colton Underwood, James Marsden, Lukas Haas, Tobey Maguire και Cara Delevingne - που ήπιαν κοκτέιλ και διασκέδασαν,καθώς έπαιζαν blackjack και πόκερ.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη για τη Vogue, η Λόπεζ αποκάλυψε ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ σύζυγός της «θέλει να καταλάβω την αξία μου και να ξέρω την αξία μου». «Αισθάνομαι ακόμα πιο χαλαρή και άνετη, κάτι που με κάνει να νιώθω ακόμα πιο όμορφη από ό,τι έχω νιώσει ποτέ με κάποιον άλλο», πρόσθεσε.

Η σταρ του Marry Me συνέχισε λέγοντας στη Vogue ότι έχει φτάσει σε ένα στάδιο της ζωής της όπου αγαπά κάθε κομμάτι του εαυτού της «χωρίς μεταμέλεια». Αυτό σημαίνει «κάθε μέρος του εαυτού μου, το σώμα μου, τη φωνή μου, τις επιλογές μου, ακόμα και τα λάθη μου», είπε ο Λόπεζ η οποία παντρεύτηκε με τον Άφλεκ το 2022.