ΚΟΣΜΟΣ

Ένα ζευγάρι στη Γερμανία έσπασε κάθε ρεκόρ: Στόλισαν 555 Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Ένα ζευγάρι στη Γερμανία έσπασε κάθε ρεκόρ: Στόλισαν 555 Χριστουγεννιάτικα δέντρα
Getty Images

Δέντρα κάθε σχήματος, μεγέθους ή χρώματος, με στολίδια και φωτάκια σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, αφού ακόμα και στο μπάνιο υπάρχουν Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Πώς θα σας φαινόταν εάν μένατε σε ένα σπίτι με 555 Χριστουγεννιάτικα δέντρα;

Ένα ζευγάρι στη Γερμανία πάντως το έκανε πράξη, καθώς στόλισε 555 Χριστουγεννιάτικα δέντρα από άκρη σε άκρη του σπιτιού του, αφού δέντρα υπάρχουν ακόμα και στην τουαλέτα.

Ο Thomas και η Susanne Jeromin ζουν στο Ανόβερο της Γερμανίας και αποφάσισαν να ζήσουν τα Χριστούγεννα στο έπακρο, αφού ξόδεψαν σίγουρα παραπάνω και από αρκετά χρήματα για να στολίσουν το σπίτι τους με δέντρα όλων των ειδών.

Δέντρα κάθε σχήματος, χρώματος, στυλ και μεγέθους κοσμούν το σπίτι του ζευγαριού, που κατά τα άλλα η εξωτερική του όψη δεν θυμίζει σε τίποτα ότι βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Μάλιστα ακόμα και στο μπάνιο το ζευγάρι έχει τοποθετήσει Χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα οποία εννοείται έχουν και τον απαραίτητο φωτισμό.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Ινστιτούτο Ρεκόρ πρόκειται για τα πιο στολισμένα δέντρα σε σπίτι στον κόσμο. Ο Thomas Jeromin δηλώνει ότι δεν θα σταματήσουν, αφού θέλει του χρόνου να φτάσουν τα 600 στολισμένα δέντρα!

Απολαύστε υπεύθυνα:

Φωτογραφίες: Getty Images