ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Μεγάλη έκρηξη σε σπίτι στη Βιρτζίνια στη διάρκεια αστυνομικής έρευνας

ΗΠΑ: Μεγάλη έκρηξη σε σπίτι στη Βιρτζίνια στη διάρκεια αστυνομικής έρευνας

Μια τεράστια έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 20.00 (τοπική ώρα) σε σπίτι στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, την ώρα που αστυνομικοί περικύκλωναν το κτίριο προκειμένου να εκτελέσουν ένταλμα έρευνας

Το βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 20.00 (τοπική ώρα) σημειώθηκε τεράστια έκρηξη σε σπίτι στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, την ώρα που αστυνομικοί περικύκλωναν το κτίριο προκειμένου να εκτελέσουν ένταλμα έρευνας. Η έκρηξη προκάλεσε και διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Σύμφωνα με το NBC News, οι τοπικές Αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν το σπίτι μετά από καταγγελίες που είχαν κάνει κάτοικοι της περιοχής νωρίτερα το απόγευμα σχετικά με πυροβολισμούς που είχαν ακούσει από το εσωτερικό του.

Εκτιμώντας ότι είχε γίνει χρήση πιστολιού φωτοβολίδων, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο για να ψάξουν το σπίτι, ωστόσο όταν επιχείρησαν να εισέλθουν σε αυτή ο ύποπτος άρχισε να ρίχνει με το όπλο του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μεγάλη έκρηξη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το μόνο άτομο στο εσωτερικό του πιστεύεται ότι ήταν ο ύποπτος, και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν τραυματίστηκε ή συνελήφθη.