ΚΟΣΜΟΣ

Σόφι Άντερσον: Πέθανε γνωστή πορνοστάρ σε ηλικία 36 ετών - Τι συνέβη;

Σόφι Άντερσον: Πέθανε γνωστή πορνοστάρ σε ηλικία 36 ετών - Τι συνέβη;

Σε ηλικία 36 ετών πέθανε πορνοστάρ, η Σόφι Άντερσον, έφυγε δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του συντρόφου της

Tην τελευταία της πνοή άφησε η Σόφι Άντερσον, γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Η πορνοστάρ πέθανε σε ηλικία 36 ετών, όπως έκανε γνωστό φίλη της στα social media. Η Αγγλίδα πορνοστάρ έφυγε από τη ζωή, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του πρώην συντρόφου της Όλιβερ Σπέντινγκ.

Η φίλη της, Ρεμπέκα Τζόουνς, έγραψε στο Instagram: «Είμαι συντετριμμένη που μαθαίνω για την είδηση του θανάτου της Σόφι. Μοιραστήκαμε υπέροχες στιγμές μαζί και έτσι θα τη θυμάμαι. Η αστεία της ψυχή ήταν χαρακτηριστική, καθώς και η ευγένειά της. Ήμασταν πολύ δεμένες και μοιραζόμασταν πολύ χρόνο μαζί, που ήταν μοναδικός και για τις δυο μας. Έτσι θα τη θυμάμαι. Είναι τόσο τραγικό όλο αυτό, αλλά ξέρω ότι τώρα θα είναι ήρεμη. Θα σε αγαπώ για πάντα και θα έχεις μια ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου».

«Σόφι Άντερσον γελούσαμε χρόνια μαζί. Σε ευχαριστώ Σόφι. Θα μου λείψεις», ανέφερε σε άλλη ανάρτησή της, η Ρεμπέκα Τζόουνς.

Η Σόφι Άντερσον εκτός από πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, ήταν και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Μπήκε στον χώρο του πορνό, το 2017 και έγινε ευρύτερα γνωστή για τις πλαστικές επεμβάσεις της, σε μια από τις οποίες μάλιστα, κόντεψε να χάσει και τη ζωή της.

Τον Μάρτιο παραλίγο να χάσει τη ζωή της από σηψαιμία όταν εμφύτευμα στο αριστερό της στήθος προκάλεσε μόλυνση. Για να το διορθώσει, είχε καταφύγει στη βοήθεια των ακολούθων της στα social media, ζητώντας τους να της δώσουν χρήματα.