ΚΟΣΜΟΣ

Πάμελα Άντερσον: Πήγε για δεύτερη φορά σε σόου μόδας χωρίς ίχνος μέικ απ - «Είναι απελευθερωτικό»

H Πάμελα Άντερσον
H Πάμελα Άντερσον
ΑΡ

Η Πάμελα Άντερσον δε διστάζει να επιδείξει τη φυσική της ομορφιά στα 56 της χρόνια, προωθώντας μια νέα απελευθερωτική τάση στο χώρο της σόουμπιζ

Η Πάμελα Άντερσον έκανε άλλη μια εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ στο κόκκινο χαλί των «Fashion Awards» 2023. Το fashion icon αγκαλιάζει το τελευταίο διάστημα τη φυσική ομορφιά στις δημόσιες εμφανίσεις της, δημιουργώντας τάση.

Η 56χρονη καλλονή που πρωταγωνίστησε στη δημοφιλή σειρά «Βaywatch», έκανε μια εμφάνιση χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα Βραβεία Μόδας 2023 στο Λονδίνο. Η ηθοποιός και μοντέλο εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί ντυμένη με ένα ολόλευκο σύνολο με ένα φαρδύ παντελόνι, ένα φαρδύ μπλουζάκι και ένα κρεμ μπλέιζερ φορεμένο στους ώμους της.

Συνδύασε την εμφάνιση με μικρά ασημένια σκουλαρίκια. Εκείνο όμως που τράβηξε την προσοχή ήταν το πρόσωπό της, καθώς τα μαλλιά της τραβηγμένα σε μια χαμηλή αλογοουρά, αναδείκνυαν την φυσική της ομορφιά. Η Πάμελα Άντερσον είχε επίσης εμφανιστεί εντελώς άβαφτη όταν παρακολούθησε την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με ρούχα υψηλής ραπτικής αλλά χωρίς μακιγιάζ.

Σε ένα βίντεο από τα παρασκήνια, όπου εμφανίστηκε να ντύνεται για το σόου της Vivienne Westwood στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και δημοσιεύτηκε από τη Γαλλική Vogue η Άντερσον εξήγησε γιατί αποφάσισε να πάει χωρίς μακιγιάζ.

«Δεν ξέρω, κάτι με έπιασε, όταν ντυνόμουν με αυτά τα όμορφα ρούχα σκέφτηκα "Δεν θέλω να ανταγωνιστώ με τα ρούχα. Δεν προσπαθώ να είμαι το πιο όμορφο κορίτσι στο δωμάτιο. Νιώθω ότι είναι απλώς ελευθερία. Είναι απελευθέρωση», είπε η σταρ του Baywatch, προσθέτοντας ότι ανέπτυξε μόνη της το νέο της look και στυλ.

«Δεν χρειάζομαι στυλίστα. Δεν έχω στυλίστα. Δεν έχω ομάδα glam. Απλώς το κάνω αυτό, freestyle», τόνισε η Άντερσον εξηγώντας ότι ήθελε να γίνει μοντέλο για όλες τις πτυχές της ομορφιάς. «Αισθάνομαι ως γυναίκα και ως γυναίκα της ηλικίας μου, και ως γυναίκα στα μάτια του κοινού... είναι επίσης δουλειά σου να είσαι μοντέλο των πάντων. Να εκπροσωπείς όλων των ειδών τις επιλογές. Άρα είμαι εγώ με όλα αυτά τα υπέροχα ρούχα που βρίσκομαι στο Παρίσι», συνέχισε.

Μιλώντας για την απόφασή της σε συνέντευξή της στο Elle, σημείωσε ότι η εμπειρία ήταν «ελεύθερη, διασκεδαστική και λίγο επαναστατική». «Επειδή παρατήρησα ότι υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις με μπόλικο μακιγιάζ, και είναι ακριβώς σαν να πηγαίνω ενάντια στο συρμόο και να κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν όλοι», είπε.