ΚΟΣΜΟΣ

Xάλι Μπέρι: Η δύσκολη εμπειρία που την έφερε κοντά με την Αντζελίνα Τζολί

H Χάλι Μπέρι
H Χάλι Μπέρι
ΑΡ

Η Χάλι Μπέρι αποκάλυψε ότι η ίδια και η Αντζελίνα Τζολί «δέθηκαν μιλώντας πολύ για τα διαζύγια και τους πρώην τους», παρά το δύσκολο ξεκίνημα στη σχέση τους

Η Χάλι Μπέρι μίλησε για τη φιλία της με την Αντζελίνα Τζολί καθώς οι δυο τους ετοιμάζονται για την επόμενη ταινία τους με τίτλο «Maude v Maude». Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Variety, η 57χρονη ηθοποιός, μίλησε για το επερχόμενο πρότζεκτ της που σηματοδοτεί τη δεύτερη σκηνοθετική της προσπάθεια, στο οποίο συμπρωταγωνιστεί και είναι συμπαραγωγός με την 48χρονη Τζολί.

Οι ηθοποιοί, είναι πλέον ενθουσιασμένες που θα συνεργαστούν, φαίνεται όμως ότι δεν τα πήγαιναν πάντα καλά. «Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα και νομίζω ότι θα μας εξυπηρετήσει στον χρόνο που περνάμε μαζί στην οθόνη», είπε δηλώνοντας «ενθουσιασμένη που θα δουλέψει με μια άλλη γυναίκα και θα δημιουργήσουμε μια ιστορία με την ευαισθησία μας και από τη δική μας άποψη. Είναι υπέροχη»

Ενώ η ηθοποιός αστειεύτηκε ότι η ιστορία πίσω από τη σύγκρουσή τους είναι «καλή», δεν είναι έτοιμη όπως είπε να τη μοιραστεί με το κοινό. Έδωσε ωστόσο πληροφορίες για το τι ήταν εκείνο που ενίσχυσε τη φιλία τους. «Μιλήσαμε πολύ για διαζύγια και πρώην», παρατήρησε η ηθοποιός. «Δέσαμε, ας το πούμε αυτό».

Η Μπέρι ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον Oλιβιέ Μαρτίνες και το διαζύγιο του ζευγαριού οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο οκτώ χρόνια μετά την αρχική κατάθεση. Η Τζολί και ο ηθοποιός Μπραντ Πιτ ήταν παντρεμένοι για τέσσερα χρόνια προτού η Τζολί υποβάλει αίτηση διαζυγίου το 2016. Οι δυο τους βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη τα τελευταία χρόνια.

Το «Maude v Maude» το οποίο η Μπέρι περιέγραψε ως ένα μείγμα κωμωδίας, «Mr & Mrs Smith» και «Mission: Impossibl» θα παρουσιάσει δύο γυναίκες που μάχονται «σωματικά και διανοητικά», αλλά είναι επίσης συγκινητικό. «Είναι μια ιστορία αγάπης στον πυρήνα της, αλλά ασχολείται με το υπερφυσικό, το ταξίδι στο χρόνο και το μέλλον».

Όσον αφορά την έναρξη των γυρισμάτων, η βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια είπε ότι βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία αναζήτησης τοποθεσιών. «Σκοπεύουμε να πάμε σε όλο τον κόσμο», είπε. «Η Warner Bros αγόρασε το σενάριό μας και, για εμάς και θέλουμε μέρη που δεν έχουν προβληθεί ποτέ στην οθόνη»

Το 2020, η Μπέρι έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία «Bruised», για μια πρώην μαχήτρια των Μικτών Πολεμικών Τεχνών που υποδύεται η ίδια η Μπέρι στο δρόμο προς τη λύτρωση. Όταν ρωτήθηκε για αυτή τη διαδικασία, την αποκάλεσε «κόλαση».

«Επειδή ήμουν γυναίκα και μαύρη γυναίκα, η μεταχείριση που έλαβα και τα πράγματα με τα οποία έπρεπε να ανεχθώ ήταν ασυνείδητα», είπε. «Αν ήμουν λευκός άνδρας ή ακόμα και μαύρος, θα ήταν πιο εύκολο. Είναι θαύμα που το έκανα και θαύμα που το αγόρασε το Netflix».