ΚΟΣΜΟΣ

Nτούα Λίπα: Χώρισε και δημοσίευσε...τον αριθμό του τηλεφώνου της - «Στείλε μου μήνυμα»

H Ντούα Λίπα
H Ντούα Λίπα
ΑΡ

Μία διαφορετική ανάρτηση έκανε η Ντούα Λίπα, προκαλώντας κύμα ενθουσιασμού στους θαυμαστές της.

H Nτούα Λίπα δημοσίευσε έναν αριθμό τηλεφώνου γράφοντας «στείλε μου μήνυμα». Οι λάτρεις της «ξετρελάθηκαν» ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που πίστεψαν οτι το προφίλ της είχε «χακαριστεί»

Δεν πρόκειται ωστόσο για ψεύτικη ανάρτηση ή για χακάρισμα, αλλά για πραγματικό νούμερο, στο οποίο οι φαν της μπορούν να στείλουν μήνυμα μέσω WhatsApp για να εγγραφούν στην κοινότητα της Ντούα Λίπα και να μαθαίνουν περισσότερα για την αγαπημένη τους σταρ.

Όταν κάποιος στέλνει μήνυμα στο νούμερο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια, λαμβάνει αυτοματοποιημένη απάντηση που τον καλωσορίζει στην κοινότητα . «Γεια, καλώς ήλθες στην κοινότητα της Ντούα Λίπα, είμαστε ενθουσιασμένοι για όσα έρχονται» αναφέρει το αυτοματοποιημένο μήνυμα.

Η Ντουα Λίπα κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο τραγούδι της με τίτλο Houdini ενώ το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε ευρέως η είδηση για τον χωρισμό της με τον Ελληνογάλλο σκηνοθέτη Ρομέν Γαβρά, μετά απο 8 μήνες σχέσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων μέσων, ο λόγος είναι πως η τραγουδίστρια επιθυμεί να επικεντρωθεί στη μουσική της αυτή την περίοδο ενόψει της κυκλοφορίας του τρίτου της άλμπουμ.

«Η Nτούα και ο Ρομέν πήραν χωριστούς δρόμους μετά από ένα ερωτικό καλοκαίρι. Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση τους πριν τα πράγματα χαλάσουν. Ο Ρομέν τη θεωρούσε εργασιομανή, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να επιβραδύνει για τίποτα και για κανέναν» δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στη βρετανική Sun.