ΚΟΣΜΟΣ

Diddy: Κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης - Τέσσερις μηνύσεις σε βάρος του

Diddy: Κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης - Τέσσερις μηνύσεις σε βάρος του
Getty Images

Τέσσερις γυναίκες έχουν κατηγορήσει μέχρι τώρα τον γνωστό ράπερ για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση

Συνεχίζονται τα μπλεξίματα με τον νόμο για τον Sean «Diddy» Combs, καθώς μία γυναίκα, η οποία αναφέρεται ως «Ms Doe» ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού, ακολουθώντας τις καταγγελίες τριών ακόμη γυναικών για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τους.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι όταν ήταν μόλις 17 ετών την νάρκωσαν και τη βίασαν ο Diddy και ο συνεργάτης και φίλος του Χαρβ Πιερ, μαζί με ακόμα έναν άνδρα, το 2003.

Στην κατάθεση περιλαμβάνεται φωτογραφία της κατήγορου, που την απεικονίζει να κάθεται στα γόνατα του ράπερ, που τότε ήταν 34 ετών, ενώ ισχυρίζεται ότι την «σημαντική συναισθηματική δυσφορία και αισθήματα ντροπής που μαστίζουν τη ζωή και τις προσωπικές της σχέσεις για 20 χρόνια».

Στην αγωγή, αναφέρει ότι τότε ήταν στο λύκειο και μαζί με φίλους της έβγαινε σε κλαμπ στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, όταν για πρώτη φορά συνάντησε τον Πιερ, τον πρώην πρόεδρο της «Bad Boy Entertainment» του Diddy, ο οποίος την αποκάλεσε «καυτή» και της έλεγε ότι ο «καλύτερος φίλος» και αδελφός του ήθελε να την γνωρίσει.

Οι δικηγόροι της Ms Doe σε δήλωσή τους στο BBC News, ανέφεραν: «Όπως υποστηρίζεται στην καταγγελία, οι κατηγορούμενοι εκμεταλλεύτηκαν μια ευάλωτη έφηβη λυκείου στο πλαίσιο ενός σχεδίου εμπορίας σεξουαλικών αγαθών, το οποίο περιελάμβανε την τροφοδοσία της με ναρκωτικά και αλκοόλ και τη μεταφορά της με ιδιωτικό τζετ στη Νέα Υόρκη, όπου βιάστηκε ομαδικά από τους τρεις μεμονωμένους κατηγορούμενους στο στούντιο του κ. Combs».

«Η διαφθορά αυτών των αποτρόπαιων πράξεων έχει, όπως είναι φυσικό, σημαδέψει την πελάτισσά μας για όλη της τη ζωή».

Παράλληλα επιβεβαίωσαν ότι έχει κατατεθεί ομοσπονδιακή αγωγή κατά του Diddy και δύο ακόμη ανδρών καθώς και δύο υπεύθυνων εταιρικών οντοτήτων. Ισχυρίζονται δε, ότι ένας από τους άλλους δύο άνδρες που κατονομάζονται στην αγωγή, «πλησίασε την Ms Doe σε ένα σαλόνι στο Μίσιγκαν, κοντά στο μέρος όπου ζούσε εκείνη την εποχή, της είπε ότι ήταν «καλύτερος φίλος» με τον κ. Combs και προχώρησε σε τηλεφώνημα στον κ. Combs, ο οποίος βρισκόταν στη Νέα Υόρκη».

Σύμφωνα με την αγωγή οι δύο άνδρες φέρονται να έπεισαν την κατήγορο να μεταβεί στη Νέα Υόρκη και το στούντιο ηχογράφησης του Diddy με ιδιωτικό τζετ.

«Μόλις έφτασαν εκεί, οι κατηγορούμενοι κέρασαν την κα Doe με ναρκωτικά και αλκοόλ και τη βίασαν άγρια ομαδικά, ο ένας μετά τον άλλον».

Ο ράπερ μέσα στη δίνη των κατηγοριών ανέβασε ποστ στο Instagram αρνούμενος κάθε κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος, ένω έχει κλείσει τα σχόλια της ανάρτησης.

«Αρκετά. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες παρακολουθώ σιωπηλός κάποιους να προσπαθούν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα μου, να καταστρέψουν τη φήμη και την κληρονομιά μου. Αηδιαστικοί ισχυρισμοί έχουν γίνει ενταντίον μου, από άτομα που ψάχνουν για γρήγορα χρήματα. Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος: Δεν έκανα ποτέ τίποτα από αυτά τα απαίσια πράγματα. Θα αγωνιστών για το όνομά μου, την οικογένειά μου και την αλήθεια».

Τον προηγούμενο μήνα, στον Diddy έκανε μήνυση η τραγουδίστρια R&B Casandra Ventura, γνωστή ως Cassie για βιασμό και κακοποίηση. Η υπόθεση αρχειοθετήθηκε, καθώς οι δύο πλευρές προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό

Δύο ακόμα γυναίκες κατηγόρησαν τον ράπερ για βιασμό, με τον Diddy να αρνείται τους ισχυρισμούς.