ΚΟΣΜΟΣ

Τέξας: Μυστήριο με τον θάνατο 16χρονης μαζορέτας - Τη βρήκε η μητέρα της νεκρή στο σπίτι της

Τέξας: Μυστήριο με τον θάνατο 16χρονης μαζορέτας - Τη βρήκε η μητέρα της νεκρή στο σπίτι της

Τέξας: «Κάποιος της έκανε κακό, κάποιος πήρε το παιδί μου μακριά μου», δήλωσε η μητέρα της 16χρονης που τη βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Μια υπόθεση «θρίλερ» καλούνται να διαχειριστούν οι αστυνομικές Αρχές στο Τέξας, έπειτα από το θάνατο μιας 16χρονης μαζορέτας η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Η νεαρή Λίζμπεθ Μεντίνα, επρόκειτο να εμφανιστεί σε μια χριστουγεννιάτικη παρέλαση αλλά τελικά δεν έδωσε το «παρών» και καθώς η μητέρα της ανησύχησε, έσπευσε να σπίτι της όπου την βρήκε νεκρή.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο διαμέρισμα ωστόσο η νεαρή μαζορέτα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

«Μόλις την είδα, κατάλαβα ότι είχε φύγει» είπε η μητέρα της, μιλώντας στην εκπομπή «Crossroads Today», «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τι ένιωσα εκείνη τη στιγμή που βρήκα την κόρη μου στην κατάσταση που βρισκόταν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ελπίζω με όλη μου την ψυχή να υπάρξει δικαιοσύνη για την κόρη μου», συμπλήρωσε.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, πιστεύει ότι η κόρη της δολοφονήθηκε. «Δεν υπήρχαν ναρκωτικά, δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο. Καμιά μητέρα δεν θα έπρεπε να βρει το παιδί της όπως τη βρήκα εγώ. Κάποιος της έκανε κακό, κάποιος πήρε το παιδί μου μακριά μου».

Όπως αναφέρει η New York Post, οι Αρχές δεν έχουν αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τον τόπο του εγκλήματος ή αν υπήρχαν ίχνη πάλης στο σώμα της 16χρονης μαζορέτας.

«Θέλω ο δολοφόνο της κόρης μου να συλληφθεί» λέει η Ζακλίν Μεντίνα. «Ήταν ένα ξεχωριστό, τρυφερό και καλόκαρδο πλάσμα».

Την ίδια ώρα, αστυνομικό τμήμα της Έντνα ανακοίνωσε ότι αναζητά «το άτομο που ευθύνεται» για τον θάνατο της 16χρονης.