ΚΟΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ: Το δημόσιο φιλί στον αγαπημένο της και η έκπληξη για τα γενέθλιά της

H Tέιλορ Σουίφτ
H Tέιλορ Σουίφτ
ΑΡ

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλτσε ζουν ένα love story που είναι πλέον πρωτοσέλιδο σε όλο τον πλανήτη

Η δημοφιλής ποπ σταρ Tέιλορ Σουίφτ και ο αγαπημένος της Τράβις Κέλτσε είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δε διστάζουν πλέον να το δείξουν δημόσια με κάθε ευκαιρία. Στο πάρτι μετά τον αγώνα της ομάδας του Kansas City Chiefs το σαββατοκύριακο εμφανίστηκαν χαρούμενοι και λαμπεροί, παρά την ήττα της ομάδας από τους Buffalo Bills.

Μετά το παιχνίδι μάλιστα το έριξαν έξω και διασκέδασαν στο χριστουγεννιάτικο μπαρ Miracle on Main Street, όπου η 33χρονη Σουιφτ, φωτογραφήθηκε να δίνει στο σύντροφό της ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο. Ο κομμωτής και καλός φίλος του Κέλτσε, Patrick Regan, δημοσίευσε μια φωτογραφία της τραγουδίστριας να φιλάει τον αστέρα του NFL καθώς οι δυό τους ειναι δίπλα δίπλα

Το ζευγάρι έδειχνε πιο άνετο από ποτέ, καθώς ήταν αχώριστοι καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, βγάζοντας πολλές φωτογραφίες με τους θαυμαστές τους, αλλά και ο ένας με τον άλλον. Σε ένα στιγμιότυπο, η τραγουδίστρια του «Cruel Summer» έβαλε το χέρι της στο μάγουλο του πρωταθλητή του Super Bowl καθώς εκείνος την έσφιξε πάνω του.

Το ζευγάρι, που ξεκίνησε να βγαίνει το καλοκαίρι, εγκατέλειψε το Arrowhead Stadium μαζί χέρι-χέρι μετά τη σκληρή ήττα. Ενώ ο Κέλτσε έμοιαζε να είναι χαμηλών τόνων, η Σουίφτ ήταν πιο στοργική, καθώς προσπαθούσε να παρηγορήσει τον αρχηγό της ομάδας, ενώ έφυγαν μαζί με μία Rolls-Royce Ghost αξίας 400.000 δολαρίων

Ένας θαυμαστής κατέγραψε ένα βίντεο του ζευγαριού που φεύγει από το στάδιο με το ακριβό αυτοκίνητο μαζί με δύο φίλους του Kέλτσε, οι οποίοι κάθονταν στο πίσω κάθισμα. Η τραγουδίστρια του «Lover» πέταξε στο Κάνσας Σίτι το απόγευμα της Κυριακής και αναμένεται να γιορτάσει τα 34α γενέθλιά της - που είναι αύριο 13 Δεκέμβρη, μαζί με τον αγαπημένο της.

Καλά ενημερωμένες πηγές αποκάλυψαν στο Life & Style την περασμένη εβδομάδα ότι ο Κέλτσε «έχει κάτι ιδιαίτερο σχεδιάσει» για τη δημιουργό των επιτυχιών. «Οργάνωσε ένα πολύ οικείο, ρομαντικό δείπνο μόνο για τους δυο τους, και επίσης προσπαθεί να κάνει ένα πάρτι έκπληξη με τη βοήθεια μερικών από τους στενότερους φίλους της», είπε η πηγή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί τις τελευταίες εβδομάδες από τότε που η Σουίφτ ολοκλήρωσε την περιοδεία της με τίτλο Eras για το 2023 τον περασμένο μήνα.