ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στη Βρετανία: Ψάχνουν τον TikToker που κινηματογραφεί κρυφά κοπέλες με σέξι ντύσιμο τα βράδια

Σάλος στη Βρετανία: Ψάχνουν τον TikToker που κινηματογραφεί κρυφά κοπέλες με σέξι ντύσιμο τα βράδια

Δημόσιο θέαμα εν αγνοία τους γίνονται δεκάδες κοπέλες σε λογαρισμό του  tik tok.

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στον γυναικείο πληθυσμό της Βρετανίας το γεγονός ότι δεκάδες ανύποπτες νεαρές κοπέλες που κυκλοφορούν τα βράδια πηγαίνοντας σε κάποιο κλαμπ για να διασκεδάσουν καταγράφονται από κάμερα κινητού τηλεφώνου και καταλήγουν να γίνονται θέαμα στο tik tok.

Τα βίντεο που αναρτούνται στον μυστηριώδη λογαρισμό Walking in China ή @dinamimi59 είναι με σέξι ντυμένες για τις εξόδους τους και περπατούν ανυποψίαστες στους δρόμους του Μάντσεστερ ή άλλων πόλεων της Αγγλίας τη νύχτα.

Μπορεί ο συγκεκριμένος λογαριασμός να ισχυρίζεται ότι «καταγράφει τη νυχτερινή ζωή της πόλης», η ανδρική παρουσία στα βίντεο του λογαριασμού είναι αισθητά μικρότερη από εκείνη των γυναικών.

Μια δημοφιλής TikToker που είδε τον εαυτό της σε δύο ξεχωριστά βίντεο κατήγγειλε τον «ανατριχιαστικό» λογαριασμό, διευκρινίζοντας ότι δεν είχε ιδέα πως την βιντεοσκοπούσαν.

Η TikToker έκανε λόγο για αηδιαστική συμπεριφορά ενός τύπου που καταγράφει εν αγνοία τους νεαρά κορίτσια στις εξόδους τους, με το πρόσχημα ότι δείχνει τη νυχτερινή ζωή στο Μάντσεστερ.