ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: 12χρονος μπέιμπι σίτερ ξυλοκόπησε 3χρονο με ζώνη και τον έστειλε στην εντατική

ΗΠΑ: 12χρονος μπέιμπι σίτερ ξυλοκόπησε 3χρονο με ζώνη και τον έστειλε στην εντατική
Πηγή: Kansascity.com

Σοκ στις ΗΠΑ από την άγρια επίθεση μπέιμπι σίτερ κατά 3χρονου αγοριού

Θύμα άγριας βίας από έναν 12χρονο μπέιμπι σίτερ έπεσε τρίχρονο αγοράκι στην Ιντιάνα των ΗΠΑ και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο μικρός Νόα Μπράουν, νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο Riley Children's Hospital καθώς ξυλοκοπήθηκε με ζώνη και προσέκρουσε πάνω σε τοίχο.

Το παιδί βρισκόταν σε καταστολή λόγω του τραυματισμού του στο κεφάλι και έχει υποστεί πολλαπλές επιληπτικές κρίσεις λόγω της βίαιης επίθεσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα της Ινδιανάπολης συνέλαβε ένα νεαρό αγόρι για το περιστατικό και του απήγγειλε κατηγορίες για επίθεση με βαριές σωματικές βλάβες και τέσσερις κατηγορίες για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τη γιαγιά του Νόα, ο το αγόρι που πρόσεχε τον εγγονό της αντιμετωπίζει προβλήματα θυμού και του επιτέθηκε επειδή άρχισε να κλαίει.

«Δεν μπορούσε να το χειριστεί και έτσι τον χτύπησε με μια ζώνη και τον πέταξε προς το κρεβάτι και το κεφάλι του χτύπησε στο πλαίσιο του κρεβατιού της κουκέτας», είπε επίσης

Έπειτα, ο Νόα χτύπησε με το κεφάλι σε έναν κοντινό τοίχο πριν σηκωθεί, άρχισει να τρέχει και να καταρρεύσει.

Η μητέρα του Νόα, Michelle Lane, δήλωσε: «Χρειάστηκε να τεθεί σε μηχανική υποστήριξη και του αφαιρέθηκε μέρος του κρανίου του λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του. Τον έχουν σε καταστολή λόγω του τραυματισμού του στο κεφάλι. Δεν θέλουν να τον ταράξουν».