ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Οικογένεια βρήκε μωρό κουκουβάγια να ζει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Κουκουβάγια βρήκε καταφύγιο μέσα σε Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Κουκουβάγια βρήκε καταφύγιο μέσα σε Χριστουγεννιάτικο δέντρο
ΑΡ

Έκπληκτη μία οικογένεια στο Κεντάκι των ΗΠΑ  ανακάλυψε ένα μωρό κουκουβάγια να έχει «βολευτεί» μέσα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Μια οικογένεια στο Λέξινγκτον του Κεντάκι, πήρε και ένα...μπόνους δώρο όταν διάλεξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της για φέτος - μια κουκουβάγια, γράφει με χιούμορ το Sky News. Κάθε χρόνο η οικογένεια Γουάιτ από Λέξινγκτον του Κεντάκι, κόβει το δικό της δέντρο και το φέρνει στο σπίτι και φέτος έκανε ακριβώς το ίδιο. Και μόλις τέσσερις μέρες αφότου το έβαλαν στο σαλόνι και το διακόσμησαν βρήκαν τον εισβολέα.

Η Mισέλ Γουάιτ είπε στο WDKY-TV: «Έχω τρία σκυλιά. Χρησιμοποιούμε αυτό το δωμάτιο ασταμάτητα, βλέποντας τηλεόραση, η κουζίνα είναι εδώ, δεν είχαμε καμία ένδειξη». Ο Bobby Hayes, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Magic Carpet Cleaning και βρισκόταν στο σπίτι ενώ η οικογένεια ήταν έξω, παρατήρησε για πρώτη φορά το πουλί αφού έβαλε στην πρίζα τα φώτα και είδε το δέντρο να αρχίζει να κουνιέται.

«Η κουκουβάγια κυριολεκτικά καθόταν σε ένα κάτω άκρο εδώ», είπε. «Σύρθηκε πιο πέρα στο δέντρο. Μου πήρε αρκετά λεπτά για να τη βρω» πρόσθεσε. Έστειλε φωτογραφίες στη σύζυγό του, η οποία είπε ότι ήταν χαρούμενη που ήταν εκεί για να ασχοληθεί με το ζώο. Η οικογένεια στη συνέχεια απελευθέρωσε με ασφάλεια την κουκουβάγια στον πίσω κήπο της οικογένειας.