ΚΟΣΜΟΣ

Ντέμι Λοβάτο: Είπε το «ναι» στον αγαπημένο της Τζόρνταν Λουτς - Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων

H Ντέμι Λοβάτο
H Ντέμι Λοβάτο
ΑΡ

Η Ντέμι Λοβάτο είπε το «ναι» στον αγαπημένο της Τζόρνταν Λουτς, τον «πιο γλυκό της άγγελο» όπως τον αποκαλεί

Η Ντέμι Λοβάτο και ο Τζόρνταν Λουτς που κοινοποίησαν το ειδύλλιό τους τον Αύγουστο του 2022 αρραβωνιάστηκαν το Σάββατο στο Λος Άντζελες, επιβεβαιώνει αποκλειστικά στο PEOPLE εκπρόσωπος της τραγουδίστριας.

Ο Λουτς, ένας 31χρονος τραγουδοποιός που συνάντησε για πρώτη φορά τη Λοβάτο Ιανουάριο του 2022 όταν έγραψαν μαζί το τραγούδι της με τίτλο «Substance», της έκανε πρόταση με ένα κατά παραγγελία δαχτυλίδι αρραβώνων σε σχήμα αχλαδιού με την υπογραφή της μπουτίκ πολυτελών κοσμημάτων Material Good με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Μετά από μια «προσωπική και οικεία πρόταση», το ζεύγος επισκέφθηκε ένα από τα αγαπημένα τους εστιατόρια στο Λος Άντζελες για να γιορτάσουν μαζί με τις οικογένειές τους. Στα 31α γενέθλια της τον Αύγουστο, ο Λουτς «ανέβασε μία σειρά από γλυκές σέλφι και αστεία βίντεο αποτίοντας φόρο τιμής στην αρραβωνιαστικιά του.

«Χρόνια πολλά στην καλύτερή μου φίλη. Είσαι η πιο όμορφη και ταλαντούχα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. «Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είσαι περίεργη και με κάνεις να κλαίω από τα γέλια».

Εκτός από το τραγούδι που έγραψε μαζί με την αγαπημένη του ο «Τζουτς» όπως τον αποκαλούν έχει γράψει και άλλα κομμάτια της όπως το «Happy Ending» και «City of Angels» όλα από το όγδοο άλμπουμ της με τίτλο «Holy Fvck» «Σίγουρα βρίσκομαι σε πολύ καλή περίοδο», είπε η Λοβάτο στο CBS Mornings νωρίτερα φέτος ενώ προωθούσε τη νέα τους μουσική. «Δεν ξέρω για τι θα γράψω στο επόμενο άλμπουμ μου γιατί είμαι τόσο χαρούμενη. Είναι πολύ καλό συναίσθημα... σίγουρα ένα σωρότραγούδια αγάπης»

Τον Ιούλιο είχε μιλήσει στο Morning Mash Up του SiriusXM για την ιστορία αγάπης τους, λέγοντας ότι ήταν «φίλοι πρώτα και κύρια». «Γίναμε πρώτα φίλοι. Ήμασταν φίλοι για αρκετούς μήνες και μετά αποφασίσαμε να αρχίσουμε να βγαίνουμε αφού είπαμε ο ένας στον άλλο πώς νιώθαμε» αποκάλυψε.

Γιορτάζοντας τα γενέθλιά της, η Λοβάτο αποκάλεσε τον «ρόκερ» της τον πιο «γλυκό της άγγελο» σε μια εγκάρδια ανάρτηση στα social media. «Περίμενα όλη μου τη ζωή να σε βρω και ανυπομονώ να γιορτάσουμε άλλα τόσα γενέθλια μαζί.. είσαι κυριολεκτικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είμαι τόσο ευγνώμων που σε αποκαλώ δικό μου», έγραψε στο Instagram.