ΚΟΣΜΟΣ

Μαντόνα: «Είναι θαύμα που είμαι ζωντανή» ειπε σε συναυλία στο Μπρούκλιν - Το κοινό την αποθέωσε

H Mαντόνα επί σκηνής
H Mαντόνα επί σκηνής
ΑΡ

Η Μαντόνα λέει ότι είναι ένα «θαύμα» που είναι ζωντανή, μετά από την περιπέτεια της υγείας της

Η Mαντόνα μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της ενώ βρισκόταν στη σκηνή στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, αυτή την εβδομάδα. Η 65χρονη τραγουδίστρια του «Material Girl» είπε ότι ξύπνησε στο νοσοκομείο με τα «φοβισμένα» παιδιά της μετά το επεισόδιο που την οδήγησε στην εντατική το καλοκαίρι. «Το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή είναι ένα απίστευτο θαύμα», είπε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Barclays Center το βράδυ του Σαββάτου, καθώς το πλήθος ξέσπασε σε ζητωκραυγές.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε αυτό το δωμάτιο απόψε που ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο», πρόσθεσε. «Υπάρχει μια πολύ σημαντική γυναίκα που με πήγε στο νοσοκομείο… λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ», συνέχισε, ευχαριστώντας τη μυστηριώδη γυναίκα που ονομάζεται Σιόμπαν και «της έσωσε τη ζωή».

Τον Ιούνιο, η Page Six ήταν η πρώτη που ανέφερε ότι η βασίλισσα της ποπ βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη μετά από «εντατικές πρόβες» που «διαρκούσαν 12 ώρες την ημέρα» εν αναμονή της περιοδείας της. Έκτοτε αποκάλυψε ότι ο δάσκαλός της στην Καμπάλα, Εϊτάν Γιαρντένι, ήταν δίπλα της καθ' όλη τη διάρκεια του 48ωρου κώματος της και η φωνή του ήταν το μόνο που μπορούσε να ακούσει.

«Όταν άρχισα να αισθάνομαι για πρώτη φορά, είδα τα έξι απίστευτα παιδιά μου να κάθονται στο λόμπι», εξήγησε η Mαντόνα που υπέστη βακτηριακή λοίμωξη. «Παρεμπιπτόντως, έπρεπε σχεδόν να πεθάνω για να έχω όλα τα παιδιά μου συγκεντρωμένα σε ένα δωμάτιο, ξέρω ότι είναι κάπως αστείο», πρόσθεσε. «Αλλά ήταν όλα πολύ φοβισμένοι και δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε» κατέληξε.

Η Mαντόνα η οποία είναι μαμά της 26χρονης Λούρδης, του Ρόκο Ρίτσι, 23 ετών, του Ντέιβιντ Μπάντα 11 ετών, του Τσιφούντο «Μέρσι» Τζέιμς 17 ετών και των διδύμων Στέλα και Εσθήρ 11 ετών είπε ότι αμέσως σκέφτηκε τη μητέρα της, η οποία πέθανε από καρκίνο του μαστού σε ηλικία 30 ετών.

«Ήταν μόνη της», είπε η ποπ σταρ. «Και σκεφτόμουν: «Κι αν άφηνα τα παιδιά μου;» Αυτό θα με κατέστρεφε να αφήσω τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή στη ζωή τους. «Δεν σκεφτόμουν εμένα. Σκεφτόμουν αυτά και σκεφτόμουν τη μητέρα μου και πόσο φοβισμένη πρέπει να ήταν που ήξερε ότι θα μας άφηνε όλους πίσω».

Η τραγουδίστρια διατύπωσε τη θεωρία ότι «μας συμβαίνουν τρελά πράγματα» για να «μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε τι περνούν οι άλλοι άνθρωποι». «Δεν θεωρώ τίποτα από αυτά ως δεδομένο», είπε στους θαυμαστές της.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Mαντόνα ανέβασε στη σκηνή το επί σχεδόν ένα χρόνο αγόρι της, Τζος Πόπερ αφού ξεκίνησε τη συναυλία της στο Μπρούκλιν με τρεις ώρες καθυστέρηση. Ο 29χρονος πυγμάχος ήταν όλο χαμόγελα καθώς καθόταν δίπλα στην κοπέλα του για ένα μέρος της περιοδείας «Celebration» το βράδυ της Τετάρτης. Κάποια στιγμή, η τραγουδίστρια του «Like a Virgin» έσκυψε και φίλησε τον αγαπημένο της στο μάγουλο.