ΚΟΣΜΟΣ

Τα δάκρυα της Κάιλι Μινόνγκ για την μάχη της με τον καρκίνο: «Τραγουδάω για να νιώθω ζωντανή»

Τα δάκρυα της Κάιλι Μινόνγκ για την μάχη της με τον καρκίνο: «Τραγουδάω για να νιώθω ζωντανή»

Η Αυστραλή ποπ σταρ με αφορμή εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας έδωσε συνέντευξη που μίλησε για την μάχη της με τον καρκίνο του μαστού 

Τριαντά πέντε χρόνια από την αρχή της τεράστιας μουσικής της καριέρας η βραβευμένη με Grammy Αυστραλή ποπ σταρ Κάιλι Μινονγκ, προσγειώθηκε στο Λας Βέγκας, για 20 εντυπωσιακές παραστάσεις.

Έως τις 4 Μαΐου η Κάιλι Μινονγκ θα βρίσκεται στο Voltaire Theater, στο Venetian Resort, ενώ με αφορμή τις εμφανίσεις της, η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο κανάλι CBS και μίλησε για όλα.

Ένα τραγούδι από το τελευταίο της άλμπουμ έχει τίτλο «Vegas High». Είναι, λοιπόν, τώρα σε αυτή την κατάσταση; «Είμαι απολύτως!», αναφέρει η ίδια στη συνέντευξη. «Η ενέργεια σε αυτό το σόου είναι τεράστια».

Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά γνωρίσματα της καριέρας της είναι η εργασιακή της ηθική, ωστόσο το 2005, αναγκάστηκε να σταματήσει, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Σχετικά με το αν έχει σημασία για εκείνη ότι είναι λιγότερο γνωστή στην Αμερική, η τραγουδίστρια απαντά: «Ναι, έχει λίγη σημασία!». «Είναι κάτι το οποίο προσπαθώ να δουλέψω».

Για το πώς ένιωσε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, η ποπ σταρ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Χαρακτηριστικά, είπε, ότι είναι μία εμπειρία που «θα κατοικεί πάντα μέσα της», ενώ τόνισε ότι οι αναμνήσεις από εκείνο το διάστημα είναι για εκείνη «ακατέργαστες» ακόμη.

«Πρέπει να συνεχίσεις, πρέπει να συνεχίσεις με τα πράγματα, αλλά…», είπε και έκανε μια παύση για να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. Τότε ο παρουσιαστής την ρώτησε: «Είναι ο φόβος που έρχεται;» και εκείνη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Είναι το τραύμα. Και κάθε τραύμα που βρίσκεται μέσα σου. Η εμπειρία της διάγνωσης του καρκίνου θα ζει μέσα μου. Ήταν δύσκολο, αλλά ήταν και μια καταπληκτική εμπειρία, γιατί γνωρίζεις το σώμα σου. Τραγουδάω για να νιώθω ζωντανή», κατέληξε.