ΚΟΣΜΟΣ

Πάρις Χίλτον: Τα πρώτα Χριστούγεννά της ως μαμά - Το τρυφερό βίντεο που ανέβασε με τον γιο της

H Πάρις Χίλτον
H Πάρις Χίλτον
ΑΡ

Ο μόλις 11 μηνών γιος της Πάρις Χίλτον είναι πανέτοιμος για τα πρώτα του Χριστούγεννα. Και η διάσημη μαμά του ανυπομονει για τις πρώτες γιορτές με τα δύο της πλέον παιδιά που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας

Ο γιος της Πάρις Χίλτον, Φοίνιξ, νιώθει το πνεύμα των Χριστουγέννων! «Το μωρό συμμετέχει στις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις», έγραψε η νέα μαμά στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο TikTok την Κυριακή με τον 11 μηνών της να διασκεδάζει με ένα στολίδι.

Στο χαριτωμένο στιγμιότυπο το αγοράκι αναπηδά σε μία περπατούρα μπροστά από μια μεγάλη ζωγραφιά της μαμάς του και δύο ροζ χριστουγεννιάτικα δέντρα καλυμμένα με ασημένια στολίδια. «Το έβγαλες από το δέντρο;» ρωτάει ο Χίλτον καθώς ο Φοίνιξ ακούγεται να μιλάει και χτυπάει τη στολίδι. Καθώς τον πλησιάζει, εκείνος απομακρύνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο Φοίνιξ γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου μέσω παρένθετης μητέρας, κάνοντας ευτυχισμένους την Πάρις Χίλτον και τον σύζυγό της Κάρτερ Ρέουμ. Μετά την άφιξή του, η διάσημη μαμά του, μίλησε αποκλειστικά στο PEOPLE για το πώς είναι να γίνεσαι για πρώτη φορά μαμά. «Ήταν πάντα όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον», είπε στο τέλος Ιανουαρίου. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί την οικογένειά μας και οι καρδιές μας εκρήγνυνται από αγάπη για το αγοράκι μας».

Στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά της και να δοκιμάσει τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας COVID-19. «Αρχίσαμε να πηγαίνουμε και να το κάνουμε πριν από λίγους μήνες, επειδή ο κόσμος είχε κλείσει», είπε στο PEOPLE τον περασμένο Δεκέμβριο. «Ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και είπα: "Αυτός είναι ο τέλειος συγχρονισμός. Συνήθως, είμαι σε αεροπλάνο 250 ημέρες το χρόνο και ας ετοιμάσω όλα τα αυγά" και έχουμε πολλά από αυτούς να περιμένουν».

Και τώρα που τα όνειρά της έγιναν πραγματικότητα, μοιράζεται συχνά πλάνα του γιου της στα social media, καθώς και στην τηλεοπτική σειρά «Paris in Love». «Αυτή η νέα σεζόν του #ParisInLove σημαίνει τα πάντα για μένα», έγραψε στη λεζάντα μίας ανάρτησης στο Instagram την περασμένη εβδομάδα. «Φοβόμουν τόσο πολύ να ανοιχτώ και να μοιραστώ περισσότερα πράγματα για τον εαυτό μου και την όμορφη οικογένειά μου που μεγαλώνει, αλλά διαβάζοντας όλα τα σχόλια και τα λόγια υποστήριξής σας αξίζει τον κόπο. Σας αγαπώ»

Στη φωτογραφία, η Χίλτον κράτησε τον Φοίνιξ στην αγκαλιά της ενώ τον κοίταζε. Πρόσφατα εξομολογήθηκε επίσης ότι η οικογένειά της μεγάλωσε κι άλλο καθώς υποδέχτηκε την κόρη της Λόντον Μέριλιν Χίλτον Ρέουν τον Νοέμβριο μέσω παρένθετης μητέρας. «Ευχαριστώ για το κοριτσάκι μου», έγραψε η επιχειρηματίας την Ημέρα των Ευχαριστιών. Στην ανακοίνωση περιλαμβανόταν ένα ροζ μακρυμάνικο τοπ με κεντημένο το όνομα «Λόντον» σε συνδυασμό με ένα ροζ σετ. Η τετραμελής οικογένεια ανυπομονεί για την περίοδο των γιορτών.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα κάνουμε τις πρώτες μας διακοπές μαζί», είπε η Χίλτον στο PEOPLE στο τέλος Νοεμβρίου. «Η Ημέρα των Ευχαριστιών ήταν τόσο ιδιαίτερη, που ξάφνιασε όλους με τη Λόντον και τον Φοίνιξ να βλέπουν χριστουγεννιάτικο δέντρο για πρώτη φορά. Το να βλέπω τα μάτια του να φωτίζονται και να βλέπουν το θαύμα, είναι μια τόσο μαγική εμπειρία. Ανυπομονώ για τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί ως οικογένεια»