ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: 22χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη μέχρι θανάτου στο σπίτι της - Συνελήφθη 16χρονος

Λονδίνο: 22χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη μέχρι θανάτου στο σπίτι της - Συνελήφθη 16χρονος
Daily Mail

Ο 16χρονος, γνώριζε το θύμα και συνελήφθη από τις αρχές ως ύποπτος για τον φόνο της 22χρονης στο Λονδίνο παραμονή Χριστουγέννων

Ένας 16χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο, αφότου μία νεαρή κοπέλα 22 ετών μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε διαμέρισμα στο νότιο Λονδίνο, την παραμονή Χριστουγέννων.

Ο έφηβος προσήχθη από αστυνομικούς, οι οποίοι κλήθηκαν στο σημείο λόγω αναφορών μαχαιρώματος σε διαμέρισμα στο Bermondsey στο νότιο Λονδίνο λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής.

Η 22χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος, ένα 16χρονο αγόρι, το οποίο γνώριζε το θύμα, συνελήφθη λίγο αργότερα και σήμερα ανακρίνεται από ντετέκτιβ.

Ο τοπικός αστυνομικός διοικητής του Southwark είπε: «Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό και οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια και τους φίλους της κοπέλας σε αυτές τις απίστευτα δύσκολες ώρες». «Καταλαβαίνουμε ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στην ευρύτερη κοινότητα και θα προσθέσουμε περιπολίες στην περιοχή τις επόμενες ημέρες για να παρέχουμε ασφάλεια στους κατοίκους».

Στη σορό της άτυχης κοπέλας θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να φωτίσει τα αίτια του θανάτου της.