ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ: Αυξάνει τις δημόσιες εμφανίσεις της - «Ώρα να αφήσει το σημάδι της στην ιστορία»

To ζεύγος Τραμπ
To ζεύγος Τραμπ
ΑΡ

Η Μελάνια Τραμπ θα αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις της από τη νέα χρονιά για να στηρίξει την προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της

Η Μελάνια Τραμπ θα εμφανίζεται πολύ περισσότερο από τη νέα χρονιά, αποκαλύπτουν άνθρωποι του περιβάλλοντός της. Ανώνυμη πηγή αποκάλυψε στην Page Six ότι αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε πρόσφατη νίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο στην υπόθεση ανατροπής των ομοσπονδιακών εκλογών, «Ο ίδιος και η οικογένειά του είναι τόσο σίγουροι ότι θα γίνει ξανά πρόεδρος που οι μυημένοι στο Mαρ-α-Λάγο λένε ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη σύζυγό του ότι θα εντείνει τις κορυφαίες διπλωματικές εμφανίσεις της το 2024».

Η Μελάνια εμφανίστηκε πρόσφατα με άλλες πρώην πρώτες κυρίες στην κηδεία της Ρόζαλιν Κάρτερ, και πλέον «αισθάνεται πιο σίγουρη για τον εαυτό της - τόσο ως εκπρόσωπος του συζύγου της όσο και στο δικό της ρόλο ως διπλωματική προσωπικότητα μετά τη θετική της υποδοχή στην κηδεία της Κάρτερ» Εμφανίστηκε επίσης σε μία τελετή πολιτογράφησης στα Εθνικά Αρχεία.

Η πηγή πρόσθεσε: «Η Μελάνια συνειδητοποιεί ότι είναι η ώρα της να ενταχθεί στις τάξεις των ιστορικών πρώτων κυριών και να αφήσει το στίγμα της στην ιστορία… Αισθάνεται καλύτερα προετοιμασμένη για τον πιθανό ρόλο της τη δεύτερη φορά». Πληροφορίες λένε ότι η Μελάνια αισθάνεται επίσης ότι μπορεί να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον ρόλο, καθώς ο γιος της Μπάρον, είναι πλέον 17 ετών.

«Η στενή οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης της Μελάνια, είναι σταθερά πίσω από τον πρώην πρόεδρο» λένε οι μυημένοι. Εν τω μεταξύ, αφού έκανε τη σπάνια εμφάνιση στην κηδεία του Κάρτερ, η 53χρονη Μελάνια εμφανίστηκε σε μία ακόμη εκδήλωση με τον Τραμπ. Ήταν παρούσα στο Mαρ-α-Λάγο στο Παλμ Μπιτς για μια τελετή των βραβείων Patriot.

«Ήταν και οι δύο σε υπέροχη διάθεση, είπε ένας οικείος του ζεύγους «Η Μελάνια πήγαινε και τους χαιρετούσε όλους». Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε μια ομιλία στην εκδήλωση Helping A Hero για να συγκεντρώσει χρήματα για στρατιωτικούς κτηνιάτρους, και μάλιστα αστειευόταν με την υπόθεσή του με τα απόρρητα έγγραφα. Ο πρώην πρόεδρος είπε οτι συνήθως δεν νοικιάζουν τον χώρο επειδή «έχουμε πολλά πολύ σημαντικά έγγραφα εδώ, όπως όλοι ξέρετε», δήλωση που προκάλεσε γέλια στο κοινό.