ΚΟΣΜΟΣ

Μπόμπι Τζιν Κάρτερ: Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις στην μπανιέρα της - Τι εξετάζουν οι Αρχές

H Μπόμπι Τζιν Κάρτερ
H Μπόμπι Τζιν Κάρτερ

Στα 41 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Άαρον και Νικ Κάρτερ, Μπόμπι Τζιν. Ο θάνατός της σηματοδοτεί την τρίτη απώλεια για την οικογένεια μετά τον θάνατο του Άαρον το 2022 και της Λέσλι το 2012

Η Μπόμπι Τζιν Κάρτερ, η αδελφή του Άαρον και του Νικ Κάρτερ, πέθανε σε ηλικία 41 ετών ανέφερε το TMZ επικαλούμενο τη μητέρα της, Τζέιν. Βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται στο μπάνιο του σπιτιού της στη Φλόριντα στις 23 Δεκεμβρίου, επιβεβαίωσε στο PEOPLE το γραφείο του σερίφη του Χίλσμπορο.

Στη συνέχεια η Κάρτερ μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Χίλσμπορο άνοιξε έρευνα θανάτου και λέει επίσης έμαθαν ότι η Κάρτερ ήταν σε δοκιμαστική περίοδο για κατοχή κοκαΐνης τη στιγμή του θανάτου της.

Οι συγκάτοικοι της Κάρτερ, ωστόσο, είπαν στις Αρχές ότι δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών μετά την αποφυλάκισή της - όπου το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι κρατούνταν από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου - και το γραφείο του σερίφη προσθέτει ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ή σύνεργα στην κρεβατοκάμαρα ή το μπάνιο της.

Επίσης, δεν υπήρχαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας, λένε οι αρχές, οι οποίες έμειναν με την κόρη της Κάρτερ, Μπέλα 8 ετών, έως ότου έφτασαν οι συγγενείς της από το Ορλάντο .Αν και μια οικογενειακή πηγή είπε αρχικά ότι η Μπέλα ήταν υπό τη φροντίδα της γιαγιάς της, μια άλλη πηγή της οικογένειας Κάρτερ λέει αποκλειστικά στο PEOPLE ότι μένει με μια θεία τξς αυτή τη στιγμή.

«Είμαι σοκαρισμένη από το γεγονός ότι έμαθα τον ξαφνικό θάνατο της κόρης μου, Μπόμπι Τζιν, και θα χρειαστώ χρόνο για να επεξεργαστώ την τρομερή πραγματικότητα ότι αυτό συμβαίνει για τρίτη φορά», δήλωσε η μητέρα της Τζέιν, αναφερόμενη στον θάνατο της Μπόμπι Τζιν, καθώς και σε αυτούς του Άαρον, ο οποίος πέθανε στα 34 του χρόνια τον Νοέμβριο του 2022, και της Λέσλι, η οποία πέθανε στα 25 της χρόνια τον Ιανουάριο του 2012 «Όταν θα είμαι σε θέση να σκεφτώ καθαρά, θα εκδώσω μια πληρέστερη δήλωση, αλλά μέχρι τότε, θα ζητούσα να με αφήσουν να θρηνήσω ιδιαιτέρως», συνέχισε.

Πηγές από το περιβάλλον των Κάρτερ ανέφεραν στο PEOPLE ότι η οικογένεια πιστεύει ότι η Μπόμπι Τζιν πέθανε μετά από καρδιακή ανακοπή, αν και περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι οδήγησε στον θάνατό της παραμένουν ασαφείς. Πριν από τον θάνατό της, η Μπόμπι Τζιν ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τη μικρή της κόρη, αν και συμμετείχε στις αντίστοιχες μουσικές καριέρες των αδελφών της πριν από χρόνια.

Σύμφωνα με το TMZ, εργάστηκε ως στυλίστρια ενδυματολογίας και μακιγιέζ για τις περιοδείες του Άαρον στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αφού εκείνος έγινε διάσημος με μια επιτυχημένη μουσική καριέρα. Η Μπόμπι Τζιν εμφανίστηκε επίσης στην οικογενειακή ριάλιτι τηλεοπτική σειρά του E!, «House of Carters», η οποία προβλήθηκε το 2006. Συμμετείχε σε οκτώ επεισόδια, σύμφωνα με το IMDB.

Σύμφωνα με το TMZ, η Μπόμπι Τζιν αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού και κατάχρησης ουσιών, ένα θέμα που καταγράφηκε στην τηλεόραση. Ο θάνατος της Μπόμπι Τζιν έρχεται μετά τη σύλληψή της στη Φλόριντα τον Ιούνιο, αφού φέρεται να έκλεψε αυτοκόλλητα και μαρκαδόρους. Αργότερα φέρεται να βρέθηκε με ναρκωτικά πάνω της. Ο χαμός της σηματοδοτεί την τελευταία τραγωδία για την οικογένεια Κάρτερ, η οποία έχει αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα, διαζύγιο και προβλήματα εθισμού όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Άαρον βρέθηκε αρχικά στην μπανιέρα του σπιτιού του στην Καλιφόρνια και τον Απρίλιο του 2023, ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες έκρινε ότι ο θάνατός του ήταν ατύχημα.