ΚΟΣΜΟΣ

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Πλένει πιάτα με τη μαμά του και το απολαμβάνει - «Σε λατρεύω»

O Mπέκαμ και η μαμά του
O Mπέκαμ και η μαμά του
ΑΡ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κοινοποίησε μία τρυφερή, οικογενειακή στιγμή ενώ πλένει πιάτα με τη μαμά του Σάντρα

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έδειξε ότι είναι ακόμα πρόθυμος να λερώσει τα χέρια του καθώς πλένει τα πιάτα με τη μητέρα του Σάντρα. Ο 48χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί μια σειρά από γλυκά στιγμιότυπα με την 74χρονη μητέρα της. Το δίδυμο μητέρα και γιος εθεάθησαν να γελούν, ενώ ο Ντέιβιντ τράβηξε επίσης μια συγκινητική selfie.

Οι δυο τους απολαμβάνουν ένα μεσημεριανό γεύμα με ζαμπόν, αυγά και πατατάκια, ενώ μαζί τους εμφανίζεται η μικρότερη αδερφή του Ντέιβιντ, Τζόαν Λουίζ, η σύζυγός του Βικτόρια και τα μικρότερα παιδιά τους, Κρουζ και Χάρπερ. Βάζοντας λεζάντα στις φωτογραφίες, ο Ντέιβιντ κατσάδιασε λίγο την αδερφή του που δεν βοήθησε στο πλύσιμο, γράφοντας: «Μεσημεριανό γεύμα με τη μαμά και μετά πλύσιμο πιάτων με λίγο γέλιο σε λατρεύω μαμά @sandra_beckham49 @jo_jo_beckham_ που δεν έπλυνε πιάτα. Τα τσιπς ήταν εντάξει».

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ μπήκαν στο εορταστικό κλίμα την Κυριακή καθώς πόζαραν με τον Άγιο Βασίλη αφού επισκέφτηκε την τεράστια επαρχιακή τους έπαυλη. Οι γιοι τους Ρομέο, 21 ετών, και Κρουζ, 18 ετών βγήκαν επίσης φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη, όπως και η κόρη τους Χάρπερ, 12 ετών.

Εν τω μεταξύ, ο μεγαλύτερος γιος τους Μπρούκλιν, 24 ετών, και η σύζυγός του Νικόλα, 28, περνούν τις γιορτές με την δισεκατομμυριούχο οικογένειά της στο Παλμ Σπρινγκς. Το ζευγάρι φόρεσε ασορτί μεταξωτές πιτζάμες και εμφανίστηκε να ανοίγει τα δώρα του. Το πρώην Spice Girl ανέβασε επίσης μια κάρτα διακοπών στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Τα τέσσερα παιδιά του ζεύγους φαίνονται να ποζάρουν αγκαλιά, ενώ ένα μήνυμα από κάτω έγραφε: «Καλά Χριστούγεννα. Αγάπη και φιλιά. Ντέιβιντ, Βικτόρια, Μπρούκλιν, Ρομέο, Κρους και Χάρπερ». Για τα Χριστούγεννα, η Βικτόρια έκανε δώρο στον σύζυγό της ένα κοτέτσι και πουλερικά και μοιράστηκε ένα βίντεο με τον Ντέιβιντ να τα ταίζει/

Ανέβασε στο Instagram ένα στιγμιότυπο, καθώς το άλλο της μισό τάιζε τα ζώα με ένα καπέλο Άγιου Βασίλη στο κεφάλι του. Μιλώντας πίσω από την κάμερα, η Βικτόρια έδειξε την τεράστια ξύλινη κατασκευή στον πλούσιο κήπο τους και ρώτησε: «Τι πήρες για τα Χριστούγεννα Ντέιβιντ;».

Εκείνος απάντησε: «Μερικά κοτόπουλα και ένα κοτέτσι» όπως συνέχισε η γυναίκα του: «Τα κοτόπουλα του Μπέκαμ». Έπειτα είπε χλευαστικά: «Υπάρχει επίσης ένα πραγματικά τεράστιος κόκορας εκεί μέσα!» πριν χαρακτηρίσουν τους νέους φτερωτούς φίλους τους «ντροπαλούς στην κάμερα».